|
Post by Samara Soul on Apr 29, 2010 9:36:38 GMT 3
Tundes viimaks noormehe huuli enda omadel, läbis tütarlapse keha kauaoodatud värin, mis andis mõista, et kõik on korras. Ning kõik oligi korras. Teda ei huvitanud Ethani raha või tema kuulsus, olgugi, et näitsiku enda pere üsna vaene oli. Ning kuidagi pidi ta seda noormehele tõestama. Poiss meeldis talle ju hoopis teiste asjade pärast, selliste asjade, mida ainult tema ja prefekt mõistsid.
Tõmbunud viimaks mõnevõrra vastumeelselt noormehele eemale, liikusid tema silmad Shiorile, kes nüüd täiesti üksi oli. Sam ei tahtnud seda tunnistada, kuid tegelikult tundis ta neiule kaasa. Oli tema ju üks paljudest, kes tahtis Ethanit just tema kuulsuse ja raha pärast, kuid kes nüüd siiski pikkade näppudega jäi.
Gryffindori koolivanem ohkas pisut ning pööras enda smaragdrohelised silmad noormehele. Nad olid nüüd tõesti koos, ka avalikuses. "Ma arvan, et sa peaksid enda kaaslase juurde nüüd minema," sõnas ta tasaselt, kuid mitte pahameelega. Ta mõistis, et noormehel oli kohtustusi, mida ta vaatamata kõigele täitma pidi.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Apr 29, 2010 19:00:45 GMT 3
Ethan tõstis siis oma käe, milles ta hoidis endiselt rubiinidega käeketti. Ta libistas selle Samara kahvatu randme ümber ning ütles:"See käib siia, ütle mis tahad." Siis pani ta enda käe õrnalt neidise põsele, vaatas talle soojalt otsa ning astus siis eemale, pööras ringi ning tagasi vaatamata suundus oma kaaslase juurde.
Ta läks Shiori juurde, naeratas talle enda kuulsusenaeratust ning ütles:"Anna andeks, et ma nii kaua ära olin." Shiori mõistis, et oli lugenud iga noormehe meeldivat naeratust märgiks. Tegelikult oli poiss lihtsalt täpselt sama viisakas ja meeldiv, kui ta telekast paistis. Kuid see vaid suurendas jaapanlanna viha.
Kuid ta naeratas ning ütles:"Pole midagi. Loodan, et said oma sõbraga kõik korda.." Ning nad hakkasid vestlema Londonit puudutavatel teemadel. Samal ajal kujutas Shiori juba ette järgmisel nädalal ilmuvate ajakirjade artikleid.
|
|