|
Post by Ferdinand la Coiré on Apr 18, 2010 17:23:26 GMT 3
Ferdinand ohkas vaikselt. Muidugi ei olnud ta lootnud, et Kat nüüd vastab, et ka tema meeldib talle või midagi. Poiss ei alavääristanud end, kuid ta leidis siiski, et ta polekski prefekti ära teeninud. "Kuule, sa ei pea nüüd niimodi mõtlema," sõnas ta pead vangutades. Ta oli üsna kaine ning teadis, mida ta räägib. "Sa meeldid mulle küll, kuid see on ju ainult positiivne, arvan ma. Ma ei avalda sulle armastust, seega jää rahulikuks." Armastuse jaoks oli liiga vara, seda teadis ta isegi. Ning kuidas julgeski ta armuda tüdrukusse, keda mehed ihaldasid? Kes käis nii väljakutsuvalt riides, et iga mees võiks tema keha oma pilguga seda õgida. Ka Ferdinand tegi seda, kuid tema jaoks oli asi rohkem hingeline. Ta ohkas sügavalt, sulgedes hetkeks enda silmad, kuulates bändi sõnu, mida solist esitas. Kuidagi raske ja rusutud oli olla. Võibolla oleks ta pidanud lihtsalt vait jääma nagu alati.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Apr 18, 2010 17:42:27 GMT 3
Ethan vaatas Samara teegvust imestusega. Kas poiss oli ehk valesti aru saanud? Kas oli see kett jäetud maha selleks, et jaapanlasele teada anda, et ta on selle asemele, tema asemele, midagi uut ja paremat leidnud? Ehk ei tahtnud tüdruk enam olla varjudes, ehk häiris teda see, et Ethan nende suhet salajas hoidis? Poiss oli hetkeks keeletu ning saatis kiire pilgu hufflepufflasest poisile, kellega Sam flirtis.
"Ma leidsin selle," ütles ta ning tõstis rinna kõrgusele rubiinidega keti. See oli kallis asjake, kuid noormees oli seda kinkides ainult head mõelnud ja oli üritanud siiralt enda kiindumust vähemalt ühel moel näidata.
Ta oleks tahtnud seletada, miks ta seal Shioriga oli ja mis nad tegid. Ta oleks hea meelega andnud neiule mõista, et eelistab endiselt teda. Kuid too oli ehk hoopis ise poisist ära tüdinenud. Siis ei olnud ju mõtet minna ja enda südant puistada.
|
|
|
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Apr 18, 2010 17:45:03 GMT 3
ot. Seb on hufflepufflane..
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Apr 18, 2010 17:48:18 GMT 3
OT: My bad.
|
|
|
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Apr 18, 2010 18:01:15 GMT 3
Ka teine lugu lõppes. Jussi viskas seljast ära oma pika nahkmantli. "Ma usun, et oleks viisakas end ka tutvustada," lausus mees lõbusalt mikrofoni. "See kena neiu on Rita," sõnas ta, brünetile tüdrukule osutades. Rita mängis samal ajal ka naeratades mõned akordid. "Too minu kaunis daam on Tarja," ütles ta osutades oma punapäisele tüdrukule, kes mängis ka ülimalt pisikese lookese. "Tema on meie veider bassist Rauno," sõnas ta kergelt irvitades, osutades bassistile, kes samuti mängis mingi lühikese värgi. "Seal taga on mu vend Jyrki," lausus ta oma nooremale vennale osutades. Jyrki tegi muiates lühikese trummipõrina. "Ja mina olen Jussi," ütles ta naeratades, vaadates rahvast läbi oma tumedate prillide. "Nüüd igatahes lähme me kavaga ka edasi ja nüüd tuleb angel on my shoulder," lausus ta naeratades. Jyrki alustas trummidega ja teised liitusid temaga hetke pärast. Viimaks hakkas ka Jussi oma madalal toonil laulma: "I wanna feel you now like a thousand lies Bleeding out of my heart Burning in the night
Don't wanna see you crying Fallen out of light
I wanna feel you now Like an august rain november Kissing summer goodbyes I wanna see your pain
I don't wanna see you crying little angel on my shoulder I wanna see you flying back to heaven where you belong..."
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 18, 2010 18:03:48 GMT 3
Samara silmitses noormeest, sundideks end tugevaks. Ma saan hakkama, olen alati saanud, sisestas ta endale karmid sõnad, mis kuidagi meeles püsida ei tahtnud. Tal oli meeletult paha olla. Nii paha, et ta oleks soovinud enda sisikonna välja oksendada, koos enda südamega, mis Ethanile vaikselt ning aegamööda laulma oli hakanud, kuid mida ta kunagi ei saanud noormehele öelda.
"Tore," vastas ta viimaks, pööramata pilku noormehelt, "sest ma ei usu, et ma olen õige inimene, kes seda kandma peaks." Ta pööras hetkeks enda pilgu jaapanlanna poole, kes Ethanit ootas ning ilmselgelt enda üle uhkust tundis, et oli saanud sellise paraja segaduse lüüa.
Muidugi ei meeldinud Sebastian talle. Ta oli neiule sõber, kuid Samara polnud kunagi teda mngi muu pilguga vaadanud ning flirtinud oli ta temaga teadlikult, et Ethan vaatab. Ta tahtis talle tagasi teha. Kui Sam oleks talle tõesti meeldinud, poleks see flirt, mis Samara jaoks midagi ei tähendanud, teda ükskõikseks jätnud. Ta oleks aru saanud, et koolivanem vastab samaga, kuid tütarlaps ei uskunud enam, et ta võiks Ethanile meeldida. Ilmselgelt ei olnud poiss kunagi teda tõsiselt võtnud. Shiori oli teda mõtlema pannud. Miks peaks üks staar, keda kõik ihaldavad, leppima ainult ühe ja ainsa tüdrukuga? Kuid Samara ei olnud selline. Tema tahtis olla ainuõige.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Apr 18, 2010 18:08:21 GMT 3
Ethani jaoks olid neiu laused endiselt masendavalt kahetimõistetavad. ta ei saanud aru, kas viga oli temas või oli neiu temast tüdinenud. Siis saatis Sam aga Shiorile sellise pilgu. Noormees ei olnud küll teab mis selgeltnägija, kuid see pilk andis talle mõista, et Samara oli pahane, et noormees jaapanlannaga väljas oli.
"Shiori? Samara, ta võitis jaapanis võistluse. Võitja pidi saama valida osatäitja filmist, kellega üks päev veeta, mind valiti ja ma olin lubanud mitte taganeda," seletas noormees, kuid tasandas oma häält märgatavalt, lootes, et kui ta nii räägib, siis ei kuule tema sõnu nendele siiski veel liiga lähedal istuv Sebastian.
Ethan surus alla armukadeduse, mis temas tekkinud oli, kui ta oli pidanud vaatama Samara meelast pilku, mis ta teisele poisile saatis.
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 18, 2010 18:15:22 GMT 3
Samara vaatas noormehele otsa ning tal oli tunne, kuidas viha temast hetkega kadus. Kas Ethan rääkis tõtt? Tasus seda uskuda? Võibolla oligi see nii olnud, kuid siiski oli too jaapanlanna teda mõtlema pannud. Samara ei väärinud teda. Ta ei tahtnud enam peitu pugeda ning varjata seda, mis tema arust nii ilus tunduma hakkas. Kuid Ethan tahtis nii...
"Ta siis... Ma mõtlen, et ta siis ei tähendagi sulle..?" kokutas ta ebalevalt, vaadates taaskord jaapanlanna poole. Ta hääl oli kähedaks muutunud. Ta tundis end sandisti ning nüüd tahtis ta veel rohkem juua, et mitte tunda häbitunnet, mis teda vaikselt vallutama hakkas.
Samara vaatas taaskord noormehe poole ning hingas sügavalt sisse. "Ma ei harju ilmselt elusees sellega ära. Ma jään igavesti tundma end kõrvaljäetuna, sest sul on kohustused. Ma ei taha enam varjata asju, mis on tegelikult nii loogilised, sellepärast ma arvangi, et oleks parem, kui me..." Ta ei suutnud oma lauset lõpetada, sest üks ebameeldiv klomp oli ta kurgu vallutanud. Kuid kuidas see võimalik oli, kui Samara ei olnud aastaid nutnud? Ta ei osanud ju...
"Ma tahaks lihtsalt, et kõik oleks korras. Sa tähendad mulle nii palju. Rohkem, kui sa arvata võiks," sõnas ta vihjamisi, et temas on ärganud tunded, mida ta kaua aega kellegi vastu tundnud ei olnud.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Apr 18, 2010 18:19:52 GMT 3
"Ta on lihtsalt veel üks fänn, kes mingil põhjusel on pühendanud oma elu sellele, et vähemalt kuidagi saada osaks maailmas, kus mina elan. See on temast armas, aga ta on üks nii paljude seas," ütles noormees pehmelt. Muidugi oleks ta saanud ka valetada ju, ta oli andekas näitleja. Kuid praegu polnud selleks vajadust.
Ning nüüd oli noormees kindel, et Samarat segas mõte, et nad enda suhet varjasid. Ning Ethan tegi seda, mida ta avalikus kohas kunagi ei teinud. Ta astus Sami vastu ja pani enda käed soojalt tema pihale. "Kui sa nii tahad, siis mitte miski ei takista mul kõigile tõtt rääkimast," ütles ta vaikselt. Need sõnad olid vaid Samile mõeldud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 18, 2010 18:26:31 GMT 3
Samara vaatas noormehele soojalt silma, unustades Shiori ning selle, et noormees kuulsus oli. Teda polnud kunagi see häirinud. Ta ei olnud koos temaga tema raha pärast vaid sellepärast, et inimesena oli ta väga tore.
"Sa tõesti teeksid seda minu pärast? Miks?" küsis ta viimaks, tuues valgusele teadmise, et enda arust ei väärinudki ta noormeest. Ta võis olla küll tugev ja iseseisev, kuid ta oli siiski naissoost. Tal olid mured ja tunded. Emotsioonid. Kuid tema jaoks ei olnud see piisv nähtus, et Ethan Tema valiks, kui iga tüdruk temaga koos olla tahtis. Prefekti valik oli suur ja lai.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Apr 18, 2010 18:30:19 GMT 3
"Sa peaksid ju nüüdseks teadma, et sa mulle meeldid," ütles noormees siiralt naeratades, kuid tema hääl oli isegi tiba häbelik. Ta ei olnud kunagi eriti osav olnud selles, et mida ta peaks siis ütlema, kui keegi teda huvitab. Ta võis flirtida ja muud teha aga enda tunnete tunnistamine oli alati olnud raske ja keeruline.
Eemal jälgis Shiori enda iidolit ja seda tumedat tüdurkut, kellega ta enne rääkinud oli, püha vihaga. Tal oli see näitleja peaaegu lõa otsas olnud. Ta oleks saanud enda unistuste mehe ja ka tema oleks olnud staar, kindlasti oleks poiss talle mõne tööotsa muretsenud.
Kuid Ethan seisis seal, käed selle plika ümber ja paistis talle rääkivat seda, mida Shiori nii kaua kuulda oli tahtnud. Selle eest lubas neiu endamisi kätte maksta.
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 18, 2010 18:35:12 GMT 3
Samara naeratas nüüd üle pika aja, libistades aeglaselt ning ettevaatlikult, justkui kartes Ethanit purustada, enda käed tema ümber. Tema pilk oli püsivalt noormehe silmades, seal, kus oli nende koht. See oli esimene kord, kus nad olid avalikult koos nng tõesti avalikult, mitte ainult Sigatüükas, kus keegi ei teadnud Ethanist midagi.
"Ja mina veel arvasin, et sulle meeldib tema või et teil on midagi," tunnistas tütarlaps enda viga. Taaskord oli ta asja käkkinud, kuid tundus, et kõik hakkas tasapisi lahenema. Ta oli teinud omad ning valed järeldused, kuulamata ära, mida Ethanil öelda oli, kuid nüüd ta teadis seda. Kui ta oleks lihtsalt ära läinud, nagu tal algselt plaanis oli olnud, olekski kõik läbi olnud. Vist.
Tütarlaps ohkas, hoides enda käsi prefekti ümber, hoides nõrgalt sõrmede vahel klaasi, milles loksus viski.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Apr 18, 2010 18:41:15 GMT 3
"Ta on tore ja kena ning muud, aga ta ei ole päris minu maitse," ütles noormees kavala naeratuse saatel, andes enda pilguga mõista, et isik, kellele ta parajasti otsa vaatas, oli tema meelest palju kenam. Tema suured pruunid silmad puurisid neiu omi ning seal niimoodi seistes poleks seda pidu seal ümber peaaegu olnudki. Ethan ei kuulnudki korralikult lavalt tulevat muusikat, hetkel oli tähtis ainult see, mis neil seal oli.
Endamisi kaalus poiss ka tagumises mõttesopis, kuidas ta siis seda teeb. Kuidas saab avalikkus teadma, et ta on Samiga koos? Kuidagi ju peaks, aga kas ainult koolis võis ka tema kodumaal. Kas sellest tuleks skandaal ja kas poiss hooliks sellest, kui nii läheks? Ta pidi endale veel palju asju selgeks tegema.
|
|
|
Post by Samara Soul on Apr 18, 2010 18:59:09 GMT 3
Samara hoidis hoolega tagasi turtsatust, kui jaapanlas sõnu kuulis, kuid sellegi poolest uskus ta neid. Ta võis olla vabalt jälle sinisilmne, kuid see-eest oli ta rahul ning võibolla ka õnnelik. Ta pidi seda asja veidi veel seedima, sest praegu oli tal tunne, et ta näeb und.
"Ja m i n a siis olen?" küsis ta siiski üle, olgugi, et ta ei olnud nii rumal, et vastust ei teaks. Talle meeldis siiski sed kuulda. Ta kuulis küll laulu ning massilist muusikat, kuid ta ei kuulnud rahvast, mis nende ümber sädistas. Keegi kuskil tõukas teda õrnalt, kui temast leti teise otsa kiirustas, kuid tüdruk ei tundnudki seda.
|
|
|
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Apr 18, 2010 22:29:43 GMT 3
Jussi laulis süvenenult. Kõik olid täiesti süvenenud muusikasse. "I wanna feel you now like a thousand knives Digging out of my heart Burning in the night
I don't wanna see you crying little angel on my shoulder I wanna see you flying back to heaven where you belong
Don't wanna see you crying little angel on my shoulder I said alright gonna get you crying Come hell or high water since you've been gone," lõpetas Jussi lauluga naeratades.
"Nüüd laulame me veel ühe laulu ja siis tuleb pisike paus. Aga enne seda palun ma kõigi tähelepanu, kuna kui ma selle küsimuse persse keeran siis on asi halvasti. Siia enda kõrvale palun ma ka Tarja," lausus mees muiates. Ta võttis silme eest oma tumedad prillid, pannes need oma särgi külge sangapidi rippuma. Samal ajal tuli Tarja oma süntesaatori tagant ära ning vaatas Jussi poole, olles ilmselgelt segaduses.
|
|