|
Post by Ethan Ryuk on Mar 30, 2010 19:00:24 GMT 3
Kas asjad olid täpselt nii nagu poiss kahtlustanud oli, või mängisid siis kaks inimest sarnast mängu? Üks või teine, aga seekord ei olnud Ethan purjus ja tema pidas enda eetikareeglitest kinni.
Tüdruk oli suutnud ennast juba tema peale sättida ning kui keegi sisse oleks tulnud, oleks ta saanud kena vaate Sami reiest. See ei olnud üldse... Ethan oli harjunud skandaale vältima, et püsida meedia lemmiku paipoisi kohal. Keegi, kelle kohta kunagi ühtegi sõna halvasti ei kirjutatud.
Poiss pööras pea ära ja vangistas enda kätega õrnalt, kui kindlalt tüdruku randmed. Leebelt surus ta tüdruku tahapoole, öeldes ise vaikselt:"Pea nüüd hoogu.."
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 30, 2010 19:07:04 GMT 3
Samara taganes koheselt, kui noormees seda palunud oli. Ta vaatas mõni hetk poisile seletamatul ilmel otsa ning viimaks tõmbas ta õrnalt ning aeglaselt enda käed poisi haardest lahti, ajades end tema sülest ära. "Muidugi." Ta tõusis püsti, sättis veidi enda seelikut, mis üles oli tõudnud ning noogutas.
Ta ei teadnud, mis nüüd juhtunud oli. Ühel hetkel oli noormees ise tema lähedust otsinud ning sekund hiljem, kui asjad hakkasid liiga pööraseks minema, tõukas ta tüdrukut eemale. See ajas Samarat segadusse. Kuigi... Võibolla selles oligi asi. Asjad olid läinud liiga pööraseks. See oli võibolla kõik ära rikkunud ning siis oli see üksnes rumeenlanna süü.
Ta vaatas mõni hetk noormeest, kuid viimaks pööras ta end ringi, kõndides kamina juurde, kui enda käe selle simsile libistas ning teise käe enda puusa ajas. Ta kummardas veidi ettepoole ning ahmis tulle vaadates õhku, lastes pikkadel juustel näo ette langeda. "Anna andeks," sõnas ta tasaselt, ise tundes, kuidas tal ainuüksi vabandamisest kananahk ihule tuleb.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 30, 2010 19:10:44 GMT 3
Ethan ei olnud tahtnud neidu küll päris ära hirmutada, vaid tema agarust lihtsalt natukene piirata, aga tundus, et Sami jaoks keskmist varianti ei olnud. Ta võttis asju ühemõtteliselt. Ning juba oli ta noormehest jupp maad kaugemal kamina juures.
Noormees tõusis püsti ja läks ka sinna. Ta pani ühe käe neiu piha ümber ja seisis tema kõrvale. "Pole midagi. Ma olen harjunud lihtsalt ettevaatlik olema. Ja ma arvan, et me alustasime enne natukene valesti." Mitte, et ta oleks otseselt pidanud valeks seda, mida nad Hurtsikus tegid, kuid tema meelest ei oleks suhet kohe seksiga alustada. Ja kui ta poleks praegu Sami kinni pidanud, siis oleks nad teist korda sama vea teinud.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 30, 2010 19:26:19 GMT 3
Samara tõstis enda pilgu noormehele, kui tema sõnu kuulis. Tema silmis polnud pisara jälgegi. Võibolla sellepärast, et ta... ei osanud nutta. Ta oli viimane kord nutnud siis, kui ta oli olnud kaksteist ning see oli ka tohutust valust. Ning praegu ei olnud ju nutmiseks mingit põhjust. Ta oli rõõmus, et tal oli Ethan... sõbrana. Ta oli rõõmus, et oli koolivanem. Ta oli rõõmus, et oline olemas selline tore koht nagu ühine puhketuba ning ta oli rõõmus, sest seal ei olnud peale nende hetkel kedagi.
"Alustasime valesti?" päris tüdruk, mõistmata, mida noormees sellega öelda tahtnud oli. "Mismõttes? Ma ei saa aru..." Ta vaatas ainiti noormehe poole, libistades enda käe kaminasimsilt, lastes selle enda küljele vajuda. Sama tegi ta teise käega, mis tema puusa oli ehtinud. Nüüd vaatas ta ainiti jaapanlase silmadesse. Ta oli muidugi teadnud, et nad poleks pidanud nii vara seksima, kuid mis tehtud, see tehtud ning Sam ei uskunud, et see oli just see, mida majakaaslane mõelnud oli.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 30, 2010 19:50:45 GMT 3
"Ära minust palun valesti aru saa, sinu viga see ei olnud, ma ise lihtsalt. Ma arvan, et suhet ei peaks alustama täis peaga ja kuskil lagunevad majas peol seksides," ütles ta ausalt välja. See võis kõlada küll natukene karmilt või otsekoheselt, kuid noormees tundis niimoodi ja ta leidis, et on oluline, et ta seda ka tüdrukule ütleb.
Tema pruunid soojad ja siirad silmad vaatasid neiule otsa, nende kõrval oleva kamina leek tantsisklemas tema silmades. Kui nad nüüd pidanuks suhet alustama, siis tahtis Ethan seda õigesti alustada. Nii nagu pidi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 30, 2010 19:54:24 GMT 3
Samaral ei olnud aega solvuda ega midagi. Ta lihtsalt seedis poisi sõnu, ilme endiselt sama segaduses ning võibolla lausa juhmgi.
"Suhet," kordas tütarlaps, justkui oleks ta valesti kuulnud. Ta tõesti ei saanud aru. Kas siis Ethan tahtis temaga suhet alustada? T e m a g a suhet alustada? See tundus nii ebareaalne. Nii võimatu. Nii... ilus! Armas! Korraks julges Samara naeratada, kuid juba sekundi pärast oli ta ilme taas tõsine. Ta ei olnud Sigatüükas, et endale kaaslast leida. selle oli ta juba hetkeks unustanud.
"Mismõttes... suhet alustama?" küsis ta ettevaatlikult, hoides end kamina ligi, kuid siiski piisavalt kaugel, et mitte selle suurelt leegilt kõrvetada saada.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 30, 2010 19:58:48 GMT 3
See oli üsna moodkiller. Noormees ei olnud küll ise mingi väga armunud, kuid ta oli ennast kenasti meeleolusse sisse seadnud. Tema oli alati arvanud, et on tore, kui elus on veel keegi peale sõprade. Keegi, kellega lood tõsisemad on. Ja Sam meeldis üsnagi poisile. Seega poleks temal selle vastu midagi olnud ja enda meelest käitus ta üsna kenasti, et ei teinud nägu, nagu poleks midagi toimunud.
Ning seega, et tüdruk ilmselgelt seda mõtet liiga ei armastanud, siis noh jah. Kui neiu oleks nõus olnud, siis poleks ta seda küsinud, vaid rõõmust poisile kaela karanud või midagi. Seda ta aga ei teinud. Kahjuks. Seekord.
"Me oleme vist üksteisest asju pisut mööda mõistnud," pomises noormees nüüd lihtsalt ja vaatas mujale. See oli ikka tiba piinlik ka...
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 30, 2010 20:08:31 GMT 3
Samara oli kahe tule vahel. Ethan ju meeldis talle. Ta oli kena ja tore. Andekas näitleja pealekauba, kuid samas ta ei tahtnud nii kiirelt enda põhimõtetest loobuda. Mitte nii kergelt. Ta teadis, et oleks pidanud kahe asja vahel valima: kooli ning noormehe vahel. Ning üks neist oleks kannatada saanud. Seekord siis kool.
Kuid ta ei mõistnud sellegi poolest, miks oli Ethan valinud Tema? Mis oli Samaras nii erilist, et ta poisile meeldis? Ethan oli ju harjunud naistega. Vähemalt Sam arvas seda, kuna prefekt oli lummavalt ilus näitleja, kellel oli kari pubekatest fänne. Kuid Samara ju ei olnud tema fänn. Ta oli inimene, kes oli kõigest ühe korra üht tema filmi näinud ning ta ei olnud tol hetkel poisile isegi mitte tähelepanu pööranud, sest ta ei leidnud temas varem midagi nii erilist. Ta oli vajanud noormehe tundmaõpimist ning Samara teadis, et temas on midagi muud peale ühe ennasttäis staarihakatise.
Tütarlaps pööritas vihaselt enda peale silmi ning haaras noormehe randmest. "Kui sa mu õpingutele halvasti mõjud, siis ma ei räägi sinuga enam kunagi!" sõnas ta viimaks otsustavalt. Ta lasi noormehe käest kinni ning põimis enda käed tema ümber, emmates teda õrnalt ning sellegi poolest kõhklevalt. Kas see oli õige otsus?
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 31, 2010 17:06:58 GMT 3
Kui neiu teda kallistas, siis pani noormees küll enda soojad käed ka Sami seljale, kuid see ei olnud enam see. Talle ei meeldinud olla see teine järjekorras. Ja isegi, kui ta oleks sellega nõus olnud, siis suutis Samara seda serveerida täpselt niimoodi, et see Ethanile vastukarva käis.
See oli üks põhjusi, miks tal oli Misaga koos olles hea olnud. Tüdruk oli teda tingimusteta jumaldanud ning see tegi temast armastusväärse tüdruku. Kuna teda oli lihtne õnnelikuks teha, siis ei olnud ta ka vastu poisi vahel nii pikkadele tööpäevadele. Kui noormees talle selleks loa andis, siis kõlkus ta võtteplatsil ja elas poisile kaasa. Ethan teadis, et see on isekas, kuid tal ei olnud alati võimalust tüdrukut tingimusteta õnnelikuks teha.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 31, 2010 17:12:39 GMT 3
Samara hoidis end mõni hetk noormehe vastas, kuid viimaks kortsutas ta enda kulmu ning vaatas poisile otsa. "Midagi on siin veel," sõnas Sam vaikselt. Ta hoidis küll endiselt enda käsi poisi ümber, kuid lojult ning suure ettevaatlikusega. Ta ei tahtnud sugugi. Ta lihtsalt ei olnud suhte tüüpi. Ta ei olnud selline inimene, kes oli ennast tervenisti valmis poisile pühendama. Ta lihtsalt ei saanud. Tal oli oma elu ka ning paraku oli see talle tähtsam, sest ta oli koguaeg üksi olnud.
"Mis on?" küsis gryffindorlane tasaselt, libistades enda käed prefekti ümbert, vaadaes talle murelikult otsa. Nüüd tundis tema end kahtlaselt. Võibolla oli nüüd tema valesti aru saanud ning see oleks küll väga suur mark olnud.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 31, 2010 17:16:21 GMT 3
Noormees tegi oma ilme korda punktipealt siis, kui tüdruk eemale tõmbus. Tema nägi poissi ainult leebe ja õnneliku naeratusega. "Mis on? Kõik on korra, miks ei peaks olema?" küsis noormees rõõmsameelsel toonil.
Ehk oli aeg õppida suhet, kus tema pidi sama palju pingutama? Kas oli aus, et ta tahtis, et tüdruk sättiks tema esimeseks, kui ta ise kindlasti midagi enda karjäärist kõrgemale ei tõstnud? Ehk oli tal endal aeg areneda? Ethan oleks tahtnud lihtsamat teed, kuid eks ta pidi ju proovima.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 31, 2010 17:41:29 GMT 3
Samara hingas veidi kergendunult. Enam ta ei kahtlustanud midagi. Selle asemel võttis ta kätte noormehe käed ning pigistas neid õrnalt. "Ei midagi. Mulle lihtsalt hetkeks tundus... Vahet pole. Kõik on korras," kordas ta noormehe sõnu, ise peaga takka noogutades.
"Lihtsalt sa tõesti meeldid mulle, kuid kool on samuti minu jaoks väga tähtis. See oli minu jaoks prioriteet number üks ning ma ei lasknud tänu sellele kedagi endale ligi. Ma olen ju näinud kõrvalt neid inimesi, kes armuvad ja lasevad õpingutel luhta minna. Ma ei taha, et see minuga juhtuks," ütles ta viimaks pikalt. Ta uskus, et noormees peaks seda kõike teadma. Ta usaldas teda ning enam ei tundunud sellest rääkimine nii veider.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 31, 2010 17:45:37 GMT 3
Ethan naeratas neiule soojalt ning leidis, et võib temaga aus olla. Ta lihtsalt annab teada, et tema jaoks on teema samasugune ja ta ei saa neidu enda tööst ettepoole sättida. "Ma saan aru. Ja sa tead, et ma pean oma piire pidama, et oma karjääri arendada. Ma arvan, et me võime mõlemad mõlemat saada ja ikkagi toime tulla."
Mõnes mõttes olid nad ju perfektne paar. Mõlemil oli töö, mis oli tähtsam. Samaral kool ja Ethanil karjäär. Nad saaksid olla nii nagu need inimesed filmides. See oleks armas. Iseasi, kas filmid olid võimelised ellu ärkama?
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 31, 2010 17:51:12 GMT 3
Samara noogutas nõusolevalt. Ta ei oleks kunagi uskunud, et ta oleks poisile tema karjäärist tähtsam ning nii see ei olnud. Kahjuks või õnneks. See võis olla siis nagu vabasuhe. Suhe, kuid mitte eriti tõsine. Kuid mis oleks saanud pärast seda, kui kool oleks saanud läbi? Ethan oleks ilmselt läinud tagasi Jaapanisse ning Samara Inglismaale. Kuigi selles ei olnud ta isegi kindel, mida ta teha kavatses. Tuli välja lihtsalt nii, et poisi ja tüdruku teed lähevad niikuinii lahku, seega milleks igavest armastust vanduda? Nad võisid lihtsalt üksteise seltskonda nautida.
"Tule, istume," sõnas näitsik, juhatades noormehe tagasi diivani juurde, mille ees endiselt tema asjad vedelesid. Ta ei teinud nendest väljagi, vaid tiris poisi diivanini ning võttis sellel istet, tõmmates teda õrnalt enda kõrvale istuma. Ta ei teadnud ju tegelikult noormehest midagi. Võibolla oleks nüüd parim aeg tema tundma õppimiseks. "Millal sa enda selle... tervendamiseande avastasid?" päris tütarlaps kerge huviga.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 31, 2010 18:03:00 GMT 3
Kuigi Ethan istudes kätt Samile ümber ei pannud ega midagi, siis istus ta siiski tihedalt neiu vastas. Sõbrad nii lähedal üksteisele ikka ei istunud.
Kui ta tüdruku küsimust kuulis, naeratas ta ja ütles:"Ma arvan, et esimene kord, kui ma sain aru, et see ei ole päris tavaline oli siis kui.. mm.. Kui ma päris väike olin, siis meil oli koer. Ta oli ka päris kutsikas alles siis. Ja ta libises hüpates meil üsna kõrgelt alla. Ema ütles, et ta käpaluu on katki ja et ta kutsub loomaarsti. Mina, laps nagu ma olin, pistsin ulguma ja läksin võtsin Hachi sülle. Paitasin ja ütlesin, et kõik saab korda. Kui loomaarst tuli, keksis koer juba ringi ja ilmselgelt enam mingit luumurdu ei olnud."
|
|