|
Jaapan
Mar 31, 2010 22:50:57 GMT 3
Post by Ethan Ryuk on Mar 31, 2010 22:50:57 GMT 3
Ethan tõstis korraks sõrme, kui Kat oma küsimuse esitas ning lõpetas siis kiirelt ja sõbralikult kõne. "Ma peaksin vahepeal korraks ära käima. Aga mulle öeldi, et sa võid kaasa tulla. Nad monteerivad esimest juppi kokku ja seal on mingi asi, milles mind vaja on. Tahad tulla?" küsis noormees entusiastlikult.
Noormees ei saanud parata, ta armastas oma tööd ja tal oli tegelikult hea meel selliseid kõnesid saada. Filmigrupp oli talle teise pere eest, mis sellest, et ta vanemad tihti osa sellest grupist olid. See oli lihtsalt tema ühiskond.
|
|
|
Jaapan
Mar 31, 2010 23:01:47 GMT 3
Post by Kat Lust on Mar 31, 2010 23:01:47 GMT 3
Naeratus ilmus Kat'i näole, kui ta säravate silmadega Ethanit vaatas. Võtetele kaasa tulla? See võis põnev olla, kuid samal ajal tundis ta jälle pisikest hirmu. Ega teda mõnele pildile ega kaamerale ei jäädvustata? See rikuks ju ainult noore staari maine, kui teised näeksid, millistega ta ringi liigub. Ning sellise palava ilmaga ei saaks ta käia nahktagiga.
Summutatud ohke kuuldavale toonud, jõi ta oma tee ära ja tõusis aeglaselt püsti. "Muidugi," lausus ta, naeratades taas. Ta lootis, et Ethan kutsus ta kaasa vaid sellepärast, et ta nautis tema seltskonda, mitte sellepärast, et ta ei teadnud kuhu tüdruk jätta või siis lihtsalt ei soovinud ebaviisakas olla.
|
|
|
Jaapan
Mar 31, 2010 23:05:39 GMT 3
Post by Ethan Ryuk on Mar 31, 2010 23:05:39 GMT 3
"Super," ütles noormees elavalt ning võttis oma pusa. Ometi ei vaevunud ta seda selga panema ning enne kui ta muud tegi tippis ta kiire sõnumi oma telefoni. Siis pani ta klapi kinni ning võttis oma ülejäänud asjad.
Nad liikusid ette vastuvõtu ruumi, kus vanaldane naine, kes teemaja pidas kummardas neile ja võttis tänades vastu raha, mille Ethan talle ulatas. Poiss oli heldelt jootraha jätnud.
Kui nad Katiga õue jõudsid, oli suur must maastur juba ees. Noormees ei armastanud linnas limusiiniga ringi sõita, äratas liiga palju tähelepanu. Suur maastur, millel olid toonitud klaasid, sobis palju paremini. Samuti ei olnud seda peenutsemist, et keegi talle ust lahti oleks teinud. Ta tõmbas ise ukse lahti ja viipas Katile, et too sisse istuks.
|
|
|
Jaapan
Mar 31, 2010 23:10:39 GMT 3
Post by Kat Lust on Mar 31, 2010 23:10:39 GMT 3
Kat järgnes Ethanile, istudes siis ka autosse. Enda juuksed kõrvale lükanud, vaatas ta noormeest laia naeratusega. See oli tõesti esimene kord kui ta läks võtetele ja ta oli hajevil. "Kuid kas sa ei karda, et sinu maitset hakatakse kritiseerima, et sa käid läbi sellistega nagu mina?" küsis ta kõhklevalt, viibates enda hennadele kätel ja rindkerel.
Jala taas üle teise libistanud, asetas ta koti omale sülle ning vaatas jälle noormehe poole.
|
|
|
Jaapan
Mar 31, 2010 23:18:36 GMT 3
Post by Ethan Ryuk on Mar 31, 2010 23:18:36 GMT 3
Vilunud liigutusega hüppas Ethan kõrgesse autosse ning palus autojuhil, Hirol, sõitma hakata. Auto alustas oma teed Tokyo paljudel tänavatel. Kuna stuudio asus linna keskmes, siis ei pidanud nad kaua sõitma, kuigi arvestades kellaaega ja liiklust, siis nad saanuks veel kena jupp aega niisama paigal ka olla.
"Mida? Lolliks oled läinud? Mult hakatakse küsima, kust ma nii lahedad sõbrad välja kaevanud olen," kinnitas noormees naeratades. Miks neiu muretses kogu aeg selle pärast, et teda omaks ei võeta. Ethan oli kindel, et inimesed armastavad teda. Tokyos oli tänavastiil väga arenenud ning arvestades Kati kahvatut nahka ja julget väljanägemist, oleksid paljud valmis teda lausa kummardama.
|
|
|
Jaapan
Apr 1, 2010 21:27:05 GMT 3
Post by Kat Lust on Apr 1, 2010 21:27:05 GMT 3
Kat kergitas veidike oma kulmu. Seejärel pööras ta pilgu aknast välja ja silmitses Tokyo tänavaid, millest nad mööda sõitsid. Noormehe sõnade peale ta ainult ohkas, kuid ei vastanud midagi. Ta oli lahedast midagi hullemat. Pealegi oli see omadus tema jaoks midagi tundmatu. Mis ajast oli tema Lahe?
Ta kiigutas endiselt oma jalga ja lükkas juuksed kõrva taha, vaadates peagi taas Ethani poole. "Seega... mis osa sa filmis mängid?" küsis ta ettevaatlikult, lootes, et see näitlemise või kuulsuse teema kuigi vastumeelne ei ole. Kuid ometigi oli ta ju uudishimulik.
|
|
|
Jaapan
Apr 1, 2010 23:22:54 GMT 3
Post by Ethan Ryuk on Apr 1, 2010 23:22:54 GMT 3
Ethan naeratas ja ütles:"Noh, nüüd on meil mitu niiöelda kuulsust koos. Viis erinevat inimest elavad ühes pisikeses korteris. Mina olen mingi müügitüüp, kes unes naljakaid asju räägib." Noormees rääkis oma tööst vaimustusega ning kui ta ütles, et mitu kuulsus on koos, siis ta ei paistnud seda pahaks panevat, vaid oli hoopis rahul, et selliste nägudega koos töötab.
Ta vaatas naeratades neiu poole, kartes, et ta on ehk pisut liiga entusiastlik, kuid ta ei saanud midagi teha, kui talle miski meeldis siis ta rääkis sellest kirglikult ja elavalt.
|
|
|
Jaapan
Apr 2, 2010 10:01:09 GMT 3
Post by Kat Lust on Apr 2, 2010 10:01:09 GMT 3
Kat pilgutas veidike silmi, üritades ette kujutada milline see asi välja kujunema peaks. Kuid samas, ei lasknud ta oma imestusel enam näol välja paista ja vaatles endiselt Ethanit, näol lõbus naeratus:"Mida sa räägid unes?" küsis ta ettevaatlikult. Kuigi noormees rääkis sellest entuaistlikult, üritas ta endiselt mitte nii läbitungiv oma küsimustega olla. Igaks juhuks.
|
|