|
Post by Elisabeth Naylor on Mar 28, 2010 19:00:20 GMT 3
Oli veel üsna varajane hommik, kui Elly lossiuksel enda järel kinni kukkuda laskis ja siis võttis suuna lendluudpalliväljaku poole. Kohale jõudnud, ronis tüdruk kõige kõrgema istmeni ja istus sinna peale. Siis otsis ta taskust päikseprillid ning pani need pähe. Siis heitis Elisabeth hoopis istmele pikali ja vaatas taevasse mõnda aega.
OT: Teema kinni.
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Mar 28, 2010 19:07:02 GMT 3
Charlotte lükkas koolimaja uksed lahti ning hingas seejärel suure sõõmu värsket õhku. Kergelt naeratanud, võttis ta suuna lendluudpalliväljakule. Jõudnud kerget viisijuppi ümisedes kohale, viis ta pilgu tribüünide poole. Tõenäoliselt poleks ta tüdrukut märganud, kui tal poleks nii head lõhna taju olnud. Otsustanud, et tal endal pole seltskonna vastu midagi, võttis ta sammud tribüünide poole ning peagi jõudis ta tütarlapseni. "Ilus ilm, kaspole," lausus prefekt, näol särav naeratus ning istus seejärel ühele pingile.
|
|
|
Post by Elisabeth Naylor on Mar 28, 2010 19:14:24 GMT 3
Elisabeth tõusis istuli ja võttis päikseprillid eest. Ta vaatas tüdrukut, kes oli hoolimata varasest kellast siia tulnud. "On vist jah." vastas ta ning haigutas. "Mina olen Elisabeth." ütles ta siis enda tutvustamiseks.
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Mar 29, 2010 16:20:14 GMT 3
Charlotte muigas kergelt ning naeratas siis. "Vist?" Küsis prefekt ning turtsatas kergelt. "Ma olen Charlotte, Ravenclaw prefekt," tutvustas neidis ennast. "Ärkad sa tihti nii vara?" Uuris prefekt, kui viis siis naeratava pilgu taevasse.. Hinganud nüüd sügavalt sisse, võpatas ta kergelt ning viis siis hetkeks segaduses pilgu Elisabethile. Hinganud nüüd uuesti nina kaudu, polnud enam kahtlustki - tüdruk tema kõrval oli libahunt nagu Char isegi.
|
|
|
Post by Elisabeth Naylor on Mar 29, 2010 16:27:43 GMT 3
"Ära pane tähele." pomises Elisabeth. "Ma olen Gryffindoris." ütles tüdruk siis. "Kolmas klass." lisas ta siis. "Ei. Tavaliselt mitte." ütles Elly ja vaatas tüdrukut. "Miks sa mind niimoodi vahid?" küsis ta siis.
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Mar 29, 2010 16:37:50 GMT 3
Charlotte noogutas aeglaselt ning oli lühikestest vastustest üllatunud. "Miks ma sind vahin?" Kordas prefekt ning turtsatas tahtmatult. "Ei leidu just väga paljusid kooliõpilasi, kes oleksid libahundid," lausus tütarlaps kerge muigega, kuid enne kontrollis üle, ega kedagi nende kuuldekauguses ei oleks. "Kui kaua?" Küsis Charlotte, endiselt enda pilku noorel tütarlapsel hoides.
|
|
|
Post by Elisabeth Naylor on Mar 29, 2010 16:42:00 GMT 3
"Ega ei leidu vist jah." arvas Elisabeth. "Sa mõtled, et kui kaua ma libahunt olen olnud?" küsis tüdruk Char'ilt. "Kaks aastat." vastas Elly pärast väikest pausi. "Ja sa ise?" esitas ta kohe ka vastuküsimuse.
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Mar 29, 2010 17:12:12 GMT 3
Kuulnud küsimust, Charlotte noogutas aeglaselt, hoides enda pilku endiselt kolmanda klassi õpilasel. "Ise ma olen olnud libahunt poolteist aastat," ütles prefekt ning viis enda kergelt naeratava pilgu taevasse.
|
|
|
Post by Elisabeth Naylor on Mar 29, 2010 17:15:12 GMT 3
"Isegi vähem kui mina." ütles Elisabeth. "Ja sa oled minust isegi vanem." ütles ta siis.
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Mar 29, 2010 17:18:49 GMT 3
"Jah," lausus Ravenclaw prefekt ning naeris rõõmutult. "Selles osas on sul tõesti kehvemini läinud kui minul," lausus Charlotte, kui siis heitis enda pilgu korraks noorele tüdrukule.
|
|
|
Post by Elisabeth Naylor on Mar 29, 2010 17:21:51 GMT 3
"Arvatavasti jah." ütles Elly. "Aga ütleme nii, et ma olen sellega juba harjunud." ütles ta siis.
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Mar 29, 2010 17:28:58 GMT 3
"Sellise asjaga harjuda on üsnagi raske," lausus Charlotte mõtlikult. "Kergem on lihtsalt sellise saatusega leppida," avaldas prefekt dorklasele oma arvamust. Seejärel ohkas neidis kergelt ning mõtles enda arme täis seljale.
|
|
|
Post by Elisabeth Naylor on Mar 29, 2010 17:32:20 GMT 3
"Seda ma mõtlesingi." ütles Elly ja turtsatas. Tal oligi vahepeal oma mõtete sõnastamisega probleeme.
|
|