|
1. tund
Mar 28, 2010 17:36:13 GMT 3
Post by Professor Flitwick on Mar 28, 2010 17:36:13 GMT 3
Nõiasõnade klass oli puhas ja värsket õhku tulvil, sest kaks akent oli paokil. Päike kiirgas säravalt klassi ning muutis õhkkonna väga meeldivaks. Isegi viimast, kuid üsna tasast linnulaulu oli kosta, kuid see katkes üsna pea. Veidi aja pärast sisenes jässakas ning lühikes professor, paksude ja tolmunud raamatute virn nina ees kõrgumas. Tal oli vaja end nähtavaks teha. Lasknud raamatutel lauale prantsatada, haaras ta pärgamendi ning kiirustas omaette pomisedes teise ruumi, jäädes sinna kauemaks, kuid õpilased võisid vabalt klassi tulla, sest nõiasõnade tunni alguseni oli vaid kümme minutit aega.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 17:39:15 GMT 3
Post by Ashley-Jy Granger on Mar 28, 2010 17:39:15 GMT 3
Jy astus ülirõõmsa näoga klassi sisse. See tund oli üks tema lemmikutest tundidest. Seejärel istus ta nagu igas tunnis, esimesse pinki ning jäi ootama tunni algust.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 17:41:54 GMT 3
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Mar 28, 2010 17:41:54 GMT 3
Jyrki sammus rahulikult nõiasõnade klassi poole. Nõiasõnad oli hea tund. See oli ka vägagi asjalik ja vajalik. Õpetaja oli ka üsna muhe. Kokkuvõttes Bradleyle meeldis see tund. Ta astus uksest sisse ning vaatas ringi. Ta noogutas juba kohal olevale neiule ning läks siis istuma keskmisesse ritta kolmandasse pinki. Võtnud asjad lauale, jäi Jyrki tahvlit vaadates tunni algust ootama.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 17:43:32 GMT 3
Post by Samara Soul on Mar 28, 2010 17:43:32 GMT 3
Rasked ketid puusadel kõlisemas ning tanksaapad jalas, jalutas Samara klassi. Ta kandis musta, nagu alati, kuid tema musta triiksärgi kaeluses paistis Gryffindor'i värvides lips. Ka tüdruku jalas olevad põlvikud olid Gryffindor'i värvides - sarlakpunane ning kuldne.
Ta tervitas Ash'i ning suundus viimasesse pinki, kus ta istuma vajus. Ta võttis asjad välja ning jäi tuimalt ringi vaadates tunni algust ootama. Tal ei olnud üldiselt selle tunni vastu midagi, kuid kõige lemmikum see ka ei olnud.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 17:44:54 GMT 3
Post by Lyra Azra Beckley on Mar 28, 2010 17:44:54 GMT 3
Tantsiskleva sammuga astus Lyra nõjasõnade klassi. Ta nautis seda tundi, sest oskas hästi võluda. Ja seda nii parema, kui vasaku käega. Klassis nägi ta Ashley't ja liikus istus tema selja taha. Kaks üliagarat Ravet kõrvuti istuma panna oleks isegi Ravede enda majavanemale, professor Flitwick'ile, natuke liig. "Hommikust. Valmis karikat võitma?" küsis Lyra väikse itsitusega oma majakaaslaselt.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 17:49:16 GMT 3
Post by Ashley-Jy Granger on Mar 28, 2010 17:49:16 GMT 3
Ashley naeris. "Seda ma olen valmis iga kell tegema," lausus Jy rõõmsalt. Ta teadis väga palju loitsudest ja oskas ka neid väga hästi võluda. "Ma arvan, et Flitwick küsib pigem meid, kui kedagi näiteks...Slytherinist," ütles Ashley hästi kiirelt vuristades. See tund kuulus pigem Ravenclawile, mitte Slytherinile.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 17:52:35 GMT 3
Post by Lilith Salander on Mar 28, 2010 17:52:35 GMT 3
Klassi astudes, suundus Lilith kohe akna all asuvasse pinki istuma, põgusa noogutusega tuttavaid tervitades. Tema õnneks oli ta lemmik pink veel vaba, kuigi klassis ei olnudki veel eriti inimesi.
Üldiselt ei olnud tüdrukul midagi nõiasõnade vastu, ta pidas seda väga vajalikuks, kuid tund võis aja möödudes igavaks muutuda. Ta oli alati nõiasõnades osav olnud ja polnud mingi probleem neid meeles pidada, sellepärast ei oodanud ta ka väga tunni algust.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 17:55:13 GMT 3
Post by Lyra Azra Beckley on Mar 28, 2010 17:55:13 GMT 3
Lyra itsitas käe varjus. "Ma arvan, et me peame lihtsalt kiired olema ja hästi vastama," ütles ta siiski, sest ei tahtnud olla soosiv. "Kui me vigast paneme, siis teistel on ju sama suur võimalus vastata. Mis siis, et Flitwick on meie majavanem, ei ole ta meid soosiv, nagu Snape on Slythidele." Lyra üritas teha häält, mida pidas sobilikuks. Häält, mis oli ühtaegu noomiv, aga sõbralik. No ei tulnud eriti välja.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 18:00:02 GMT 3
Post by Ashley-Jy Granger on Mar 28, 2010 18:00:02 GMT 3
"Siiski ma arvan, kui ta meid küsib, siis me vastame õigesti. Ma olen ülipalju juurde õppinud, suve jooksul. Sa ei kujuta seda ettegi," ütles Ashley vuristades juttu aina edasi. Kuna rahvas hakkas juba kohale jõudma, lootis sellepeale Jy, et ka tund algab kohe varsti.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 18:11:55 GMT 3
Post by Lyra Azra Beckley on Mar 28, 2010 18:11:55 GMT 3
"Ma õppisin ka selle suve jooksul kuidagi palju. Aga samas veetsin ma enamuse suvest ka Luc'i juures ja ta õpetas ka mind veitsa," seletas Lyra. Talle meeldis, et nad Ashleyga mõlemad olid lobamokad ja kunagi ei tekkinud piinlikku vaikust ja juttu jätkus kauemaks.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 18:15:14 GMT 3
Post by Ashley-Jy Granger on Mar 28, 2010 18:15:14 GMT 3
"Väga tore, siis on meil suurem võimalus jälle punkte teenida oma majale juurde. Ma tean, et ma lähen praegu väga ajast edasi, aga kas sa jääd jõuluvaheajal Sigatüükasse? Sellepärast, et mina ei suuda küll otsustada," ütles Ashley. Tõesti, jõulud olid küll kaugel, aga Jy mõtles tihti paljud asjad ette ära, igaks juhuks.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 18:17:03 GMT 3
Post by Charlotte Eyre on Mar 28, 2010 18:17:03 GMT 3
Charlotte sammus puhketoast välja ning võttis siis suuna nõiasõnade klassi poole. Jõudnud nüüd lõpuks klassi, tervitas neidis ees istuvaid majakaaslasi ning professorit ning sammus siis aknapoolsesse ritta, viimasesse pinki. Nõiasõnad olid küll ta lemmiktund, kuid samas talle meeldis istuda taga ja akna ääres. Asetanud koti enda kõrvale maha, võttis ta sealt tunniks vajalikud asjad välja ning seejärel viis enda kergelt naeratava pilgu aknast välja.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 18:28:36 GMT 3
Post by Lyra Azra Beckley on Mar 28, 2010 18:28:36 GMT 3
"Ma ka ei suuda otsustada. Mõnesmõttes peaks kooli jääma, sest vaata ma olen koolivanem eks. Aga samas tahaks ikkagi koju ja peret näha üle pika aja," Lyrale meeldis ka asju ette mõelda, aga seekord ei suutnud ta küll otsustada, mida tegema peaks. Samas võiks ju sügisvaheajal koju minna ja siis lihavõttevaheajal ja jõulude ajal koolis olla. Või vastupidi.
Ot:Lyral on puhkekas igav, Ash![/sup]
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 18:38:00 GMT 3
Post by Elisabeth Naylor on Mar 28, 2010 18:38:00 GMT 3
Elisabeth astus klassi. Tüdruk istus esimesele vabale kohale ja võttis asjad välja. Siis jäi Elly tunni algust ootama.
|
|
|
1. tund
Mar 28, 2010 18:39:05 GMT 3
Post by Ashley-Jy Granger on Mar 28, 2010 18:39:05 GMT 3
"Ma arvan, et ma jõuludel jään. Kuid ma ei ole ikkagi veel ära otsustanud," rääkis Ashley. Ta lootis väga, et tund hakkaks, aga pooli inimesi polnud veel kohalgi. Tüdruk ohkas ning hakkas siis uuesti Lyraga juttu vuristama. "Näe vaata, Ravenclawi prefekt tuli," lausus Jy õhinaga, kuigi selles polnud midagi erilist. Ja pealekauba ta mõistis ise ka seda. OT: Vastasin juba.
|
|