|
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Mar 28, 2010 20:27:34 GMT 3
Jyrki oli rahulikult jälginud teisi ja joonud oma klaasi tühjaks ning täitnud selle vahepeal ka uuesti maitsva jäägermeistriga. Õnneks ei jäänud ta kergelt täis ja selles võis süüdi olla ka see, et mingil ajal oli ta lausa liigagi palju alkoholi tarbinud ja ta oli sellega ka suht ära harjunud. Jussil oli vahel vajadus ka vigiseda ta kallal ja öelda, et ta veretüüp on ka juba Jack Daniel's. Jyrki pööritas seda meenutades vaid oma tumerohelisi silmi.
Kuuldes midagi pudelimängust ajas noormees end mugavast tugitoolist püsti ning läks jookide juurde, võttes sealt selle jäägermeistri pudeli ning läks siis teiste poole. "Kui lubatakse siis ma ühineks ka teiega," sõnas ta oma madalal toonil. Ta võttis teiste juures maas istet ja eiras seda, et tanksaabastega oli üsna ebamugav maas istuda.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 28, 2010 20:28:41 GMT 3
Kuuldes hõiget, pööras Samara enda pilgu Hansule, avades enda silmad ning pöördudes tagasi reaalsusesse. "Oh, lähme mängime ka!" sõnas ta reipalt ning hüppas nõtkelt aknalaualt maha. Pudelimäng oli väga hea mõte. Tore, et selle idee peale tuldi.
Ta jättis veiniklaasi sinnapaika ning enda veinipudelit käes hoides suundus ta teisteli. "Ahoi!" tervitas ta neid, võttes kellegi kõrval istet. Ta libistas samuti enda jalad rätsepistesse ning talle ei jäänud märkamatuks, et Ethan hoiab Kat'i käest kinni. Noh, ta leidis ikka väga kiiresti endale uusi sõpru, nagu näha. Või lausa tüdruku... Samara naeratas sunnitult ning pööras viimaks enda pilgu pudelile, mis Ferdinandi käes oli.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 28, 2010 20:29:09 GMT 3
Ethan kuulis neiu märkust, vaatas siis nende ühendatud käte poole ning puhkes lõbusalt naerma. See oli lihtsalt oli naljakas, kuidas Kat seda nii... tähtsalt ja tõsiselt ütles.
Kuid enne kui ta lahti lasta jõudis, tõmbas Kat ta juba istuma. Noormees ei protesteerinud ning nagunii, kui nad juba käest kinni ka istunud oleks, oleksid nad üsna paarikese mulje jätnud ning seda nad ometi ei olnud. Ei, istumisega said nad mõlemad eraldi hakkama.
Kuid poiss vaatas siiski tüdrukule otsa ja ütles:"Ma ei mäleta, millal ma viimati sellisel peol käisin ja seda mängisin." Mis oli ka tõsi. Teda ei lastud just tihti niimoodi välja nagu ta tahtis ja pudelimäng ei olnud ka mingi eriline traditsioon Jaapani pidudel.
Siis nägi ta, et ka Samara, keda ta just oleks hakanud nendega ühinema hüüdma oli istunud. Ta pilgutas tüdrukule üle ringi lõbusalt silma.
|
|
|
Post by Jonne Aaron on Mar 28, 2010 20:33:37 GMT 3
Kuuldes hõiget, tõusis ka Jonne püsti. Miks mitte mängida teistega pudelimängu ning saada nendega veidi rohkem tuttavaks? Ta kõndis nendeni, õllepudel sõrmede vahel ning potsatas maha istuma. "Tervist," sõnas ta reipalt, ise end veidi ebamugavalt tundes. Ta ei teadnud ju sealt seltskonnast kedagi. Koolivanemaid oli ta ainult nägupidi näinud. "Ee, ma olen Jonne," tutvustas ta end igaksjuhuks ning jäi seejärel ootama, et pudelit keerutatakse.[/color]
OT: Ärge minu peale veeretage veel, ma pean 2 tundi ära olema.
|
|
|
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Mar 28, 2010 20:36:30 GMT 3
Jyrki vaatas noormehe poole, kes tutvustas end kui Jonnet. See oli kuidagi soomepärane nimi. "Ja mina olen Jyrki," tutvustas temagi end, pöördudes igaksjuhuks kõigi poole, kuna osasid ei teadnud ta isegi.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 28, 2010 20:36:57 GMT 3
Samara vaatas jällegi silmanurgast Ethani poole ning ta muutus veidi pahuraks. Tüüp hoiab teise tüdruku käest kinni (ilmselt sebib temaga) ning pilgutab veel talle ka silma? Ei, selline asi talle ei meeldinud. Kuid ta ei hakanud midagi ütlema ega seda väljagi näitama. Selle asemel rüüpas ta enda jooki ning manas näole uneleva naeratuse.
Kui ta kellegi tutvustamist kuulis, pööras Samara enda pilgud noormehele. "Sam," tutvustas ta end napilt, silmitsedes teda hetke. Ka temal lõi see Soome aktsent üle. Soomlaste peale mõeldes liikusid neiu silmad koheselt Brad'ile. Ta turtsatas viimaks ning utsitas seejärel Ferdinanti tagant, et too juba veeretaks.
|
|
|
Post by Ferdinand la Coiré on Mar 28, 2010 20:38:50 GMT 3
Ferdinand hoidis pudelit enda käes, ise muigega istuvaid inimesi silmitsedes. Huvitav, kellele küll pudel esimese keerutuse korral jääda kavatses? Ta libistas hetkeks käega üle enda juuste ning hakkas juba keerutama, kui keegi end tutvustas. Poiss pööras enda pilgu noormehele ning noogutas kergelt. "Ma olen Ferdinand," tutvustas ta end, kuid rohkem ta aega ei raisanud. Ta keerutas pudelit... Keeres. Keeres. Keeres. Keeres. Viimaks jäi see peatuma Ethanil. "Tõde või tegu?" päris ta gryffindorlaselt.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 28, 2010 20:40:13 GMT 3
Ethan märkas, kuidas Samarale ei paistnud üldse meeldivat see, et ta talle silma pilgutas. Kui ta seda enne õhtu jooksul teinud oli, oli tüdruk alati naeratanud või punastanud. Nüüd paistis ta pahane olevat. Ethan vaatas teda natukene aega küsiva pilguga.
Enam nad ju Katiga kätest kinni ei hoidnud. Ja poiss oli tema käest võtnud, et ta endaga kaasa vedada, kui nad ütlema läksid, et mängivad ka. Okey, nad olid ennast korraks unustanud. Kuid nad olid mõlemad joonud, jumal hoidku. Kuid Ethan ütles endale, et ei tohiks end süüdi tunda. Pealegi, miks ta ei oleks võinud seda teha.
Tema ilme oli jälle helge ja ta tutvustas ka ennast:"Ethan."
OT: Kat läks pessu ju.
|
|
|
Post by Andie Davies on Mar 28, 2010 20:41:27 GMT 3
Andie vaatas tüdruku poole, kes end tutvustas. "Andie" lausus neidis siis ka enda nime ning muigas. Ta võttis lonksu oma kokteilist ning vaatas nüüd Kat'i poole.
|
|
|
Post by Ferdinand la Coiré on Mar 28, 2010 20:44:12 GMT 3
OT: Muutsin. ;D
|
|
|
Post by Kat Lust on Mar 28, 2010 20:45:40 GMT 3
Kat jälgis nüüd juurde tulnud noori, kes mängima olid tulnud. Ta oli absoluutselt unustanud asjaolu, et nad olid vahepeal Ethaniga kätest kinni hoidnud. Pealegi ei olnud ta üldse mõelnudki kellegi sebimisele. Lihtsalt juhtus, kui mõlemad täis olid.
Istudes pisut tuikudes, jälgis ta pudelit, mis temal peatus ning huulde korraks hammustades, tõstis ta oma pilgu. Kõik tutvustasid üksteist, kuid ta ei leidnud, et keegi üldse tema nime soovib teada. Tema suunurgad tuksatasid taas kui ta Ethani poole vaatas ning ta jäi ootama, mida koolivanem pakub.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 28, 2010 20:46:37 GMT 3
Samara tabas ära Ethani pilgu ning naeratas hetkeks. 'Ära muretse' sõnas ta hääletult noormehele, kui tema murelikku pilku kohtas. Muidugi.. Miks ta üldse niimodi reageerinud oli? Nad kõik olid purjus. Vähemalt Samara küll oli. Ta pea kumises otsas ning tal oli üldse tegelikult väga hea olla.
Kui pudel noormehele jäi, hoidiski ta enda pilku poisil.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 28, 2010 20:46:59 GMT 3
Ethan naeris vaikselt, kui nägi, et niiöelda loosiõnn kohe talle naeratas. Ta ei mõelnud sugugi pikalt ja ütles kohe:"Tegu."
Esiteks ei tahtnud ta tõdede puhul riskida, et tema niiöelda saladused välja tulevad ning pealegi, kui juba pidu, siis miks mitte natukene metsikusi teha. Ta oli nüüdseks ka natukene joonud ja ei mõelnud oma moraalile enam niipalju.
|
|
|
Post by Charlie Snicket on Mar 28, 2010 20:49:54 GMT 3
Charlie oli jõudnud tagasi oma toimetamistel, kuid selle asmel, et minna kooli ja teha midagi kasuliku, sammus ta reipalt Hurtsikusse, kus teadis, et toimub pidu. Avanud ukse, võttis teda vastu mõnus peomelu. Kiirelt salli ning musta mantli seljast võtnud, ja need kuhugi visanud, astus ta seltskonna poole, kus toimus vist... pudelikeerutamine! Noormees naeratas, talle oli see mängu juba siis meeldinud kui ta veel hingas. Astunud lähemale lausus: "Charlie olen, kes ei tea. Aga kas ma tohin ühineda teie mänguga?" Näole naeratuse mananud, jäi ta inimestele ootusärevalt otsa vaatama, tundes nii mõnegi tutava näo ära.
|
|
|
Post by Ferdinand la Coiré on Mar 28, 2010 20:50:26 GMT 3
OT: Kat, hiljaks jäid.
Ferdinand vaatas hetkeks noormehe poole, ise pingsalt mõeldes, mis ülesande võiks ta poisile anda. Viimaks liikusid tema silmad Kat'ile ning ta muigas vaikselt. "Tee ühele tüdrukule siit, meie pundist, kohe praegu huultele musi. Ei pea olema suudlus, lihtsalt kiire musi," sõnas ta. Nad tõesti olid kõik üsna purjakil. Vähemalt need, kes alkoholi jõid, seega miks mitte veidi ekstreemseks minna? Tema isegi oleks selle ülesande vabalt ära teinud. Kuuldes veel üht häält, pööras Ferdinand end Ravenclaw' prefekti poole ning noogutas. "Astu aga ligi. Võta endale juua ka, kui tahad," sõnas ta muigega, jäädes siiski Ethani vastust ootama.
|
|