|
Post by Andie Davies on Mar 30, 2010 22:37:02 GMT 3
Andie naeratas kavalalt, kui too talle silma tegi. "Minugipoolest" lausus Andie maheda häälega slytherinlase lause peale. Järgmine hetk oligi too kadunud. Neidis oli saanud alles pesu selga ning ka teksad ja nüüd toppis ta omale pluusi selga. Peagi jõudis ka tema alla. Andie pilk ei liikunud praegu Fred'ile, vaid hurtsikus ringi käima. Ta uuris, mis sai pudelimängust, kuigi samas ta seda ka enam eriti mängida ei viitsinud. Järgmine hetk hakkas ta edasi jalutama ning tundis, kuidas ta kohe peaaegu et ümber käib. Andie naeris endamisi. Ta oli ju ikka veel purjus. Aeglaste sammudega liikus ta siiski tagasi pudelimängu juurde, istudes Ferdinandi kõrvale. Mingi hetk toetas ta pea noormehe õlale. "Ma ei jaksa" lausus ta põhjenduseks.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 30, 2010 22:39:16 GMT 3
''Kuidas võtta,'' lausus ta kindlalt, ning tõmbas seejärel uue mahvi oma kopsudesse endal endiselt näol see muie, mis tal oli olnud siis, kui nooruk oli ülevalt alla tulnud . ''Frederick, sõpradele Fred .'' Sõnas ta seejärel, kui oma silmad aknast välja pimedusse viis, ning taaskord mahvi suitsust tõmbas .
|
|
|
Post by Kent D. Larox on Mar 30, 2010 22:43:30 GMT 3
Kent ulatas enda käe ja lausus: "Kent, sõpradele Kent." Seejärel tõmbas ka tema uue mahvi. Suits oli otsa saanud ning poiss kustutas selle vastu klaasi ära, seejärel lendas koni kuskile pimedusse ning ka nooruki enda pilk jäi sinnapoole vaatama.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 30, 2010 22:45:51 GMT 3
Noormees võttis Kent'i käe vastu, rüüpas seejärel uue sõõmu oma pudelist, ning muigas taaskord kui silmad hetkeks ringile viis, mis pudeli ümber oli . ''Kui ma ei eksi, olen ma seda nime kusagil kuulnud . Kodukandis ma mõtlen .'' Lausus noormees nüüd kiirelt, kui koni aknast välja pimedusse viskas .
|
|
|
Post by Andie Davies on Mar 30, 2010 22:46:30 GMT 3
Andie istus ikka pudelimängu ringis, kuid tõstis siis pea, hoides seda ise üleval. Tema silmad liikusid nüüd taas Fred'ile ning seejärel ka tema kõrval olevale noorukile. Prefekt muigas kavalalt. Ega see teinegi halvem polnud, kui Fred. Andie turtsatas nüüd, juba ise enda mõtte peale. Aeglaselt raputas ta pead ning vaatas siis mujale. Ta tõusis peagi, kui oli otsustanud, et ei mängi enam. Andie liikus jookide laua juurde ning võttis ühe siidripurgi, mille ta avas ning millest siis kohe ka lonksu võttis.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 30, 2010 22:50:48 GMT 3
ot: ma ikka ei mängi enam pudelit.
"Ma ei viitsi mängida enam," lausus Hayley teistele. "Keerutage palun uuesti." Nüüd ajas ka tema ennast ringist püsti, võttes ka enda tühja rummiklaasi kaasa. Ta läks Andie taha ja toetas enda pea korraks sõbranna õlale, vaadates nii üle tema laua poole. "Ma võtan ka veel juua," teatas ta nüüd, kuigi oli juba üsna purjus. Siiski oli tal väga hea olla ning hea tuju ka. Tüdruk tegi nüüd endale hästi kange rummikoksi, seejärel läks ta vana maki juurde ja pani sealt mängima mingi hea tantsuloo. Ta tõmbas Andie enda juurde, hakates tantsima, lootes, et sõbranna viitsib ikka.
|
|
|
Post by Kent D. Larox on Mar 30, 2010 22:52:02 GMT 3
"Võimalik. Kus kandis sa elad?," päris Kent nüüd, viies silmad tüübile, kellega nad just tutvust olid teinud, samal ajal kummutas ta ka otse pudelist viskit, ulatades selle siis Fredi suunas.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 30, 2010 22:53:00 GMT 3
Samara pööras enda pilgu Frederickule, kui too tagasi tuli. Ta kuulas tahtmatult tema ja selle teise kuti juttu ning kuuldes slytherinlase kommentaari, muigas mugu endamisi. "Sellenimeline suitsumark on olemas. Seda mõtled võibolla," sõnas gryffindorlane naeratades. Kuna pudelimängus enam midagi ei toimunud, igavleski tütarlaps, juues enda veini.
|
|
|
Post by Andie Davies on Mar 30, 2010 22:56:51 GMT 3
Andie naeratas muhedalt, kui vaatas, kuidas Hayley ka endale juua juurde võtab. Kui Hayley teda tantsima tõmbas, oleks Andie peaaegu et ümber käinud, mistõttu ta kergelt naerma hakkas. "Mitte nii järsult" turtsus ta, kuna tasakaaluga polnud enam väga hästi. Lihtsalt pisut udune ja nii. Andie hakkas keset ruumi koos Hayleyga tantsima, endal siidripudel käes. Vahepeal piilus ta taas Fredi ja tolle tüübi poole, endal kaval muie näol, kuid siiski tantsis ta siis peagi hoogsalt edasi.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 30, 2010 22:57:06 GMT 3
Võtnud viski vastu keerutas ta seda veidi aega käes, ning suunas oma pilgu siis Kent'i poole . ''Soome kõrval, kuskil pärapõrgus olen ma tihti, seal on kenad tibinad .'' Lausus ta kiirelt, ning valas joogi omale kurku . Korraks teinud nägu, mis pidi tulenema kangele alkoholile, köitis ta silmi tantsivate neidude paar . Kent'ile käega viibanud, et too sinnapoole vaataks, jäi ta muigega Gryffide tantsu pealt vaatama .
|
|
|
Post by Kent D. Larox on Mar 30, 2010 22:59:12 GMT 3
"Pole seal kunagi käinud," lausus Kent, kes elas ise Austraalias. Siis aga vaatas ta selles suunas, kus Fred oli näidanud ja tema suule ilmus ilus muie. "Ega siingi ilusates tibidest puudust ole," täheldas ta siis ja lasi ennast vastu seina toetuma. Ta oli kuulnud ka ühe tumedapäise tüdruku kommentaari enda nime kohta ja korraks vaatas ta ka sinnapoole, saates neidisele võluva naeratuse. Kuid ta ei lausunud midagi ja viimaks vaatas ta ikka tantsivaid naisi edasi.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 30, 2010 23:00:52 GMT 3
Hayley kummutas nüüd terve klaasi korraga ära ja see mõjus täiega. Tal hakkas kohe pea veel rohkem sumisema ja keha muutus palju imelikumaks. Korraks vaatas temagi poiste poole, kuid eiras neid seejärel, tantsides edasi, olles ise päris purjus. Klaasi asetas ta tansimise käigus kapile.
|
|
|
Post by Andie Davies on Mar 30, 2010 23:04:15 GMT 3
Lõpuks oli ka Andie kõik muu ära unustanud. Ka tema ajas omale siidri kõik kurgust alla ning viskas tühja purgi kusagile ruumi nurka. Tal oli sellest ükskõik. Gryffindorlane võttis sõbranna kätest kinni ning tantsis siis edasi. Nad polnud ammu Hayleyga nii tantsinud. See oli tõesti väga ammu. Andie naeris endamisi, kuna tal oli koguaeg tunne nagu käiks ta kohe pikali.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 30, 2010 23:06:27 GMT 3
Taibanud, mis Sam ütles kiskus ta oma mõtted Grifflaste tantsult eemale . ''Kuule jah, sealt ma seda teangi .'' Lausus ta kiirelt Sami'le, ning muigas seejärel, kui oma pilgu peale suurt sõõmu pudelist tagasi neidudele kinnitas . Andie oli tõepoolest kena, pidi ta nentima .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 30, 2010 23:08:52 GMT 3
Hayley nautis täiega tantsimist, tal käis pea mõnusalt ringi, just nagu oleks ta kanepit tõmmanud. Ah jah. Ta ju tõmbaski enne pidu. Ta pööritas enda puusi, tagumikku ja mida kõike veel, üritades võimalikult seksikas välja näha. Loomulikult kuttide jaoks, kes seal olid. Nende lähedal oli üks madal tumedast puidust laud ning järgmisel hetkel oli Hayley sinna peale astunud ning tantsis laua peal edasi, ise vahepeal kaasa lauldes ning ka tema jakk lendas kuskile toa nurka. Top oli loomulikult all.
|
|