Post by Sõõlamismüts on Mar 27, 2010 12:36:50 GMT 3
Vastused saata PM'ga mulle!
Igast vastustereast vali üks variant.
1 - Kes sulle Harry Potteri seeriast kõige enam meeldib?
a) Harry Potter muidugi!
b) Draco Malfoy, ta on nii salakaval ja kena, awww...
c) Hagrid, sest ta on omamoodi huvitav.
d) Weasley kaksikud, sest nad on naljakad.
e) Dobby!
f) Mörr!
g) Hermione Granger, tahaks ka endale tema aju.
2 - Mida sa teeksid, kui kuuleksid, et tulemas on jõuluball ning et sa pead endale selleks puhuks kaaslase leidma?
a) Oleksin ääretult põnevil - kaaslase leidmine ei valmista minu jaoks raskusi, sest kõik tahavad mind.
b) Mul oleks täiesti ükskõik. Ma niikuinii ei viitsi sinna ballile minna.
c) Ma kardaksin jubedalt! Keegi ei valiks mind enda kaaslaseks. Ma olen ju hall hiireke!
d) Ise ma küll kedagi kutsuma ei lähe, aga kui keegi mind kutsub, lähen meeleldi.
e) Jooksesin peaga vastu seina!
f) Lasen asjadel minna nii, nagu läheb. Uued katsumused valmistavad mulle ainult rõõmu.
3 - Lord Voldemort tapab sinu perekonna ning sa pead nüüd üksi hakkama saama. Mida teed?
a) Olen paanikas! Perekond oli mu elu ja nüüd tahan isegi surra!
b) Ma olen alati neist lahti tahtnud saada. Nüüd on mul vaba voli päranduse kättesaamiseks ning minust saab mõjuvõimas inimene.
c) Lähen laia maailma seiklema.
d) Täidan kõik enda perekonna unistused ja lootused minu suhtes. Kinnitan endale, et pean olema tugev ning küll ma sellest ajapikku üle saan.
4 - Su parim sõber oskab madudega rääkida. Mida tunned?
a) Ma arvan, et ta on uus Slytherini pärija ning üritan tema ees pugeda.
b) Ooooh, ma olen nii kade! Tahaks ka ussikeelt osata.
c) Hoian kaarega eemale, pärast ässitab ta mõne püütoni mulle kallale.
d) Ei teeks sellest suuremat numbrit. Ta on ju siiski mu parim sõber ning olen ammu teadnud, et ta eriline on.
5 - Su vanemad tahavad sind Sigatüükast ära võtta ning Durmstrangi üle viia. Mis tunded sind valdavad?
a) Kuidas nad võivad seda mulle teha? Sigatüügas on parim kool! Albus Dumbledore on suurim nõid. Mu vanemad ei saa seda mulle teha! Ma tahan siia ju jääda...
b) Phähh, see kool on niikuinii alla juba käinud.
c) Oleks nukker, kuid aksepteeriks oma vanemate otsust. Küllap nad teavad, mis mulle parem on, isegi siis, kui ma nende otsusega ei nõustu.
d) Oleks põnevil. Uus kool ju siiski! Kuid kahtlen, et Sigatüükast mõni kool parem olla saab. Äkki saaks kuidagi vanemate meelt muuta?
6 - Millisesse majja tahaksid saada? Põhjenda ka, miks.
a) Gryffindori.
b) Ravenclaw'i.
c) Slytherin'i.
d) Hufflepuff'i.
Igast vastustereast vali üks variant.
1 - Kes sulle Harry Potteri seeriast kõige enam meeldib?
a) Harry Potter muidugi!
b) Draco Malfoy, ta on nii salakaval ja kena, awww...
c) Hagrid, sest ta on omamoodi huvitav.
d) Weasley kaksikud, sest nad on naljakad.
e) Dobby!
f) Mörr!
g) Hermione Granger, tahaks ka endale tema aju.
2 - Mida sa teeksid, kui kuuleksid, et tulemas on jõuluball ning et sa pead endale selleks puhuks kaaslase leidma?
a) Oleksin ääretult põnevil - kaaslase leidmine ei valmista minu jaoks raskusi, sest kõik tahavad mind.
b) Mul oleks täiesti ükskõik. Ma niikuinii ei viitsi sinna ballile minna.
c) Ma kardaksin jubedalt! Keegi ei valiks mind enda kaaslaseks. Ma olen ju hall hiireke!
d) Ise ma küll kedagi kutsuma ei lähe, aga kui keegi mind kutsub, lähen meeleldi.
e) Jooksesin peaga vastu seina!
f) Lasen asjadel minna nii, nagu läheb. Uued katsumused valmistavad mulle ainult rõõmu.
3 - Lord Voldemort tapab sinu perekonna ning sa pead nüüd üksi hakkama saama. Mida teed?
a) Olen paanikas! Perekond oli mu elu ja nüüd tahan isegi surra!
b) Ma olen alati neist lahti tahtnud saada. Nüüd on mul vaba voli päranduse kättesaamiseks ning minust saab mõjuvõimas inimene.
c) Lähen laia maailma seiklema.
d) Täidan kõik enda perekonna unistused ja lootused minu suhtes. Kinnitan endale, et pean olema tugev ning küll ma sellest ajapikku üle saan.
4 - Su parim sõber oskab madudega rääkida. Mida tunned?
a) Ma arvan, et ta on uus Slytherini pärija ning üritan tema ees pugeda.
b) Ooooh, ma olen nii kade! Tahaks ka ussikeelt osata.
c) Hoian kaarega eemale, pärast ässitab ta mõne püütoni mulle kallale.
d) Ei teeks sellest suuremat numbrit. Ta on ju siiski mu parim sõber ning olen ammu teadnud, et ta eriline on.
5 - Su vanemad tahavad sind Sigatüükast ära võtta ning Durmstrangi üle viia. Mis tunded sind valdavad?
a) Kuidas nad võivad seda mulle teha? Sigatüügas on parim kool! Albus Dumbledore on suurim nõid. Mu vanemad ei saa seda mulle teha! Ma tahan siia ju jääda...
b) Phähh, see kool on niikuinii alla juba käinud.
c) Oleks nukker, kuid aksepteeriks oma vanemate otsust. Küllap nad teavad, mis mulle parem on, isegi siis, kui ma nende otsusega ei nõustu.
d) Oleks põnevil. Uus kool ju siiski! Kuid kahtlen, et Sigatüükast mõni kool parem olla saab. Äkki saaks kuidagi vanemate meelt muuta?
6 - Millisesse majja tahaksid saada? Põhjenda ka, miks.
a) Gryffindori.
b) Ravenclaw'i.
c) Slytherin'i.
d) Hufflepuff'i.