|
Post by Lilith Salander on Mar 28, 2010 0:53:12 GMT 3
Gryffindorlane jälgis, kuidas ta majakaaslane õhus toime tuli. Teda hämmastas, kui sujuvalt lend edenes. Tehtud surmasõlm oli vägagi muljetavaldav, kui noormees maandus, jooksis Lilith tema poole.
"Ma sain aru, et sul pole eriti kogemusi." hüüdis tüdruk heakskiitvalt. "See oli aga hämmastav. Loodetavasti kavatsed võistkonda proovida." ei olnud tüdruk kiitusega tagasihoidlik.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 28, 2010 0:59:15 GMT 3
"Üks suvi ainult ju," ütles noormees tagasihoidlikult. See oli ainult üks suvi, kui ta isa sai teda õpetada. See oli küll olnud see sama suvi, kuid siiski. Mitte liiga palju praktikat. Pealegi oli noormees terve augusti filmivõtetel olnud.
"Ma ei tea... mul ei ole isegi oma luuda," ütles noormees.
|
|
|
Post by Lilith Salander on Mar 28, 2010 1:29:59 GMT 3
Ühe suvega oli Ethan saavutanud midagi, mida Lilithil ei olnud õnnestunud selgeks saada enam, kui seitsme aastaga. "Järelikult oled kiire õppima." järeldas Sal aga nähtu põhjal. Tal oli endiselt raske uskuda, et see oli selgeks saadud vaid suvega, muidugi oli ka võimalus, et oskus lennata oli Ethanil juba veres.
"Luua puudumine ei ole siin mingi küsimus. Selle saab alati tellida, kuigi on ka kooli luuad. Ma ei tea ainult, kui heas seisukorras need olla võivad." üritas Lilith meenutada esimest aastat, kus nad kõik pidid kasutama tunnis kooli luudasid.
"Muidugi, kui oledki võistkonda mineja, ma võin enda luuda laenata." pakkus ta siis aga abivalmilt, sest ta ise ei kavatsenud kunagi võistkonda proovida ja luuda läkski tal ainult lendamise tunnis vaja või siis vahest harva iseseisvalt lendama tulles.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 28, 2010 1:33:30 GMT 3
Noormees ei vastanudki midagi. Inglise keeles ei olnud häid sõnu selle jaoks, jaapani keeles oleks ta lihtsalt öelnud, et ta ei ole veel osav ja et ta ei tea, kuidas ta hakkama saaks. See oli veel üks kultuuriviga, iga oma oskuse maharääkimine.
"Ma.. ma peaksin siis vist neid ajakirju vaatama, mis puhketoas vedelevad," ütles ta lõpuks. Ta oli Gryffindori puhketoas näinud lõputult luuaajakirju, kus oli juttu küigest alates eri mudelitest ja nende omadustest kuni nende hooldusvahenditeni välja.
|
|
|
Post by Lilith Salander on Mar 28, 2010 13:40:14 GMT 3
Ajakirjade kohta kuuldes, noogutas Lilith nõustuvalt, kuigi ta oli täiesti kindel, et ajakirjadest üksi ei piisa. "Soovitav oleks ka Madam Hoochiga arutada sobiva luu valikut või siis mõne kogenuma mängijaga. Mina olen nendes asjades aga täiesti lootusetu." tunnistas ta viimast kahetsustundega.
Tänapäeval oli nii palju erinevaid luudasid, isegi iga mängijatüübi jaoks oli juba vastavate omadustega luud välja mõeldud. Lilith vend oli nendes paras asjatundja, Lilith ei jaganud nendest ei ööd ega päeva. " Ma oskan ainult öelda, et minu luud on väga hea kiirendusega. Selle juhtimine pidavat aga mõnevõrra keeruline olema." tüdruk ise oleks valinud aeglase, kuid kergesti kontrollitava luua, kuid luud oli talle kingitud ja just see muutis selle talle väärtuslikuks.
|
|
|
Post by Ethan Ryuk on Mar 28, 2010 18:44:27 GMT 3
"Selge. Aitäh," ütles noormees siiralt. See oli tüdrukust nii kena, talle nõu anda. Ise oleks poiss võinud mingi kalli asja välja valida, selle ära osta ja siis avastada, et ta ei saa selle kasutamisega isegi hakkama. Kindlasti küsib ta mõnel oma majakaaslaselt veel ning ka lendamisõpetajaga.
"Kiire kõlab hästi," ütles Ethan innukalt. Talle meeldis, kui kiirelt sõita sai. Natukene eputavalt oli ta sellel põhjusel kodumaal ka omale sportauto muretsenud, selle veel Ameerikast importida lasknud.
|
|
|
Post by Lilith Salander on Mar 28, 2010 22:04:00 GMT 3
"Pole tänu väärt." poetas Lilith vaikselt, võttes enda luua. Noormehe sõnu kuuldes, kortsutas Lilith kulmu, too kõlas täpselt samamoodi, nagu ta vend, kui oli selle luua ostnud. "Ehk siis, kui oled väga hea sõitja - mida sa ilmselt oledki. Mina eelistaks midagi, mida on kergem kontrollida."
Tütarlapsel polnud õrna aimugi, kaua nad väljakul olid olnud, kuid juba hakkas vaikselt tibutama. Lilith tõmbas enda pusa kapuutsi pähe, kuid see ei olnud just eriti kaitsev. "Ma ei tea, kuidas sinuga on, kuid ma kavatsen küll puhketoast sooja otsida. Tuled ka või vaatad veel ringi?" tütarlapsel ei olnud õrna aimugi, kuidas Ethan vihma suhtub. Tal endalgi ei olnud muidu vihma vastu eriti midagi, kuid hetkel ei olnud ta vastavalt riides, et päeva vihmas joostes veeta.
|
|