|
Post by Demona Janie Rozier on Apr 6, 2010 12:04:25 GMT 3
Demona tuli oma toast välja, trepist alla ja viis pilgu Tomile, kes klaase nii öelda poleerida üritas. Demona turtsatas õelalt ja läks kaugemasse nurka, kus nägi tervet ruumi ja ka ust, kust inimesed sisse ja välja käisid. Teel sinna võttis neidis kaasa lehe, mida ta kohapeal sirvima hakkas. Tal oli igav ja midagi seal õieti teha polnudki. Välja üksi ta ei viitsinud samuti minna, mis tähendas, et ta jääb siia, räpasesse urkasse, oma aega mööda saatma. Demona ohkas ja jäi pooleldi süvenenult artiklit lugema.
|
|
|
Post by Samuel Soul on Apr 6, 2010 12:09:16 GMT 3
Samuel oli juba tunde enda toas istunud ning kitarri tinistanud. Kahjuks pidi ta leppima akustilisega, olgugi, et ta oleks parema meelega tinistanud enda elektrikitarre nii, et võimendi aknaklaasid värisema panevad. Nüüd hüppas ta enda voodist välja, libistas käega kiirelt üle enda juuste, kui ta toast lahkus ning leti juures ühe Tuliviski tellis. Ta ei liikunudki kaugele, vaid vajus leti äärde pikale pukile istuma. Mõtlikult ringi vaadates jäi ta enda jooki rüüpama.
|
|
|
Post by Demona Janie Rozier on Apr 6, 2010 12:15:59 GMT 3
Demona ei suutnud keskenduda artiklile eriti ning tõstis pilgu, kui uut liikumist oli. Noor mees oli alla tulnud ja leti juurde läinud. Neidis silmitses hetke noormeest ning muigas. Samal ajal tõstsid ühed mehed häält ning seepärast vaatas neidis nende poole ja kortsutas kulmu. Täis. Sellisel ajal veel. Demmy raputas pead ja vaatas ajalehte, mis oli juba läbi sirvitud. Seejärel tõusis ta lauast ja viis lehe tagasi leti kaugemasse nurka, kus teisedki lehed olid. Huulde hammustades läks ta Tomi juurde. "Roheline tee palun," ütles ta viisakalt.
|
|
|
Post by Samuel Soul on Apr 6, 2010 12:32:47 GMT 3
Samuel rüüpas mõtlikult Tuliviskit. Tavaliselt maitses talle õlu, aga praegu oli tal lihtsalt millegi kangema istu. Kuid kui ta kellegi häält endast mitte väga lähedal kuulis, tõstis ta enda pilgu ning muigas endamisi, kui tüdrukut silmitses. Roheline tee. Kindlalt oli too neidis üks nendest korralikest.
|
|
|
Post by Demona Janie Rozier on Apr 6, 2010 12:40:37 GMT 3
Demmy andis mehele täpse raha, kui too tee tema ette pani. Ta tundis kellgi pilku endal ja ei suutnud mitte vaadata. See polnud üllatav, kui märkas seda sama noormeest teda silmitsemas. Ta surus alla muige, mis peale kippus. "Kas sellise kange joogi jaoks pisut vara ei ole?" küsis Demona muuseas ja võttis lonksu kuuma teed.
|
|
|
Post by Samuel Soul on Apr 20, 2010 12:18:02 GMT 3
Rüübates veel ühe sõõmu enda joogist, kergitas ta üllatunult enda kulme, kui ta viimaks enda kõrval oleva näitsiku küsimust kuulis. Ei, tema jaoks see ei olnud vara. Alkohol ja rokk käisid alati tema elustiiliga kokku olenemata sellest, mis kell olla võiks. "Kas peaks?" päris Samuel muigega vastu, silmitsedes näitsikut.
|
|
|
Post by Demona Janie Rozier on Apr 20, 2010 12:35:55 GMT 3
Demona turtsatas lõbusalt. "Aeg on üsna varajane aga kui end juba hommikul end täis juua, siis on terve päev raisus," lausus neidis pead kallutades. "Kuid see on minu arvamus," lisas ta muigega ning rüüpas oma teed. "Ma olen Demona," tutvustas neidis end naeratades, kui talle lõpuks meenus, et on viisakas end vahest ka tutvustada.
|
|
|
Post by Samuel Soul on Apr 21, 2010 10:35:55 GMT 3
Noormees turtsatas endamisi. "Kuid kes ütles, et ma end täis juua kavatsen?" päris ta lõbusalt. Ta võis juua alkoholi nii palju, kui süda lustis, kuid täis ei jäänud ta eriti kunagi. Olgu, kui ta tõepoolest viina või midagi väga kanget jõi, siis jäi, jah, kuid tavaliselt piirdus asi kõigest maohaavadega. "Ma olen Samuel Soul," tutvustas noormees end õrna peanoogutusega.
|
|
|
Post by Demona Janie Rozier on Apr 21, 2010 22:39:20 GMT 3
Demona muigas. "Kangest joogist jäädakse enamasti vinti," lausus tütarlaps kergelt. "Meeldiv," lisas ta kui noormees end tutvustas. "Ma pole teid siin varem näinud, nii palju kui ma siin olnud olen, that is," sõnas Demona noormeest silmitsedes.
|
|
|
Post by Samuel Soul on Apr 23, 2010 4:15:05 GMT 3
Noormees muigas endamisi. "Ja mis vindiseks jäämises halba on?" päris ta näitsikult, silmitsedes teda samal ajal. Ta rüüpas enda jooki ning vajus mõneti mõttesse. Tõsi, ta polnud ammu seal käinud. Polnud lihtsalt aega. "Ma olin nüüd kolmveerand aastat välismaal. Nüüd leidsin natuke aega, et ringi vaadata ja vanu aegu meenutada," sõnas ta viimaks.
|
|
|
Post by Demona Janie Rozier on Apr 24, 2010 0:36:35 GMT 3
"Vinti, ehk siis täis," vangutas tütarlaps pead ja naeratas. "Millega te tegelete, kui ma tohin küsida?" küsis Demona huvitatult ja istus toolile, jäädes uurivalt noormeest vaatama.
|
|