|
Post by Charlie Snicket on Apr 23, 2010 20:40:30 GMT 3
Charlie liigutas oma jalga harjumusest, tegelikult polnud tal kõige vähemat vajadust seda teha kuid ta tegi seda siiski. "Sa jäid kuidagi vaikseks," nentis noormees ning vaatas Charlottet. Palju inimesi oli juba ärganud, sest kõikjalt lossist, või vähemalt Charlie kuuldekauguselt, kostus inimhääli. "Millest sa nii süvenenult mõtled? Minu juttu peale? Selleks pole põhjust, ma arvan, mulle lihtsalt meeldib vinguda," lõpetas ta oma jutu uuesti naerma hakkates.
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Apr 23, 2010 21:06:51 GMT 3
Lõpuks Charlotte naeris koos Charliega. "See ei olnud ju vingumine. Sa lihtsalt rääkisid ju nii nagu asjad on. Ilma ilustamata," lausus neidis naeratades, kui siis noormeest jälgis. "Ning seda leidub tänapäeval üsnagi vähe," lausus Charlotte, kui kaasprefekti silmitses. [vocolor=green]"Sinust saaks suurepärane poliitik,"[/color] lausus neiu, kui siis naeris lõbusalt. "Ma arvan, et sina suudaksid küll kõigile inimestele mõistuse pähe panna, kuna tänapäeva poliitikute põhi probleem ongi see, et nad kipuvad kõike liialt ilustama," rääkis prefekt kerge naeratusega.
|
|
|
Post by Charlie Snicket on Apr 23, 2010 21:54:38 GMT 3
Noormees polnud kunagi mõelnud, et ta võiks rääkida ilma ilustamata. Ta lihtsalt rääkis nii nagu ta asju nägi. "Ma tänan komplimendi eest," lausus ta naerdes kuid ometi ei hakkanud ta päris veiderdama. Kuulnud poliitikujuttu, muigas noormees mõrult. "Ma usun, et ma ei sobiks selleks. Poliitikud peavadki ringi käima kas roosad või mustad prillid ees, vähemalt mina arvan nõnda. Sest muidu ei oleks unistused nii suured ja uhked. "
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Apr 26, 2010 20:49:01 GMT 3
"Unistused võivad olla väga suured ja uhked, kuid kui nad tahavad riiki tõesti oma unistustele sarnaseks teha, siis nad peavad nägema riiki nii nagu see on. Nad ei tohiks vigade ega probleemide koha pealt silmi kinni piistada või neist lihtsalt mööda vaatama. Probleemidele on vaja lahendus leida ning mida rohkem probleeme lahendusi leiavad, seda rohkem hakkavad inimesed nägema ka politiikute positiivseid külgi. Ma ei ütle, et kõik poliitikud probleemidega ei tegele, vaid neid on lihtsalt vähe," lausus Charlotte Charlile, näol kerge naeratus.
|
|
|
Post by Charlie Snicket on Apr 27, 2010 18:58:48 GMT 3
"Lihtsam on silm kinni pigistada kui vaatada asja nii nagu ta on, selles ei saa neid süüdistada," lausus noormees ning tõusis püsti, ringutades end tugevalt. Mitte, et tal tegelikult oleks olnud vaja ringutada kuid ometi, inimese moodi väljanägemine või käitumine vajas siiski viimistlust. "Ma usun, et me võime need poliitikute lahkamise lõpetada," lausus noormees naeratades, astudes sammu tüdrukule lähemale. Ta ei teadnud mida ta teha kavatses, kuid ometi poliitikutest rääkimine ei tundunud enam eriti lahe. Muidugi, eks ta oli ise ka selles teemavalikus süüdi aga ometi...
|
|
|
Post by Charlotte Eyre on Apr 27, 2010 22:07:21 GMT 3
Charlotte, pööras ennast Charlie poole ning naeratas kergelt. Prefekt oleks veel võinud nii mõnegi sõna poliitika kohta veel lisada, kuid ometigi ta seda ei teinud. Võimalik, et teda ennastki tüütas juba poliitika teema, kuid võibolla oli põhjus millestki muus. Näol kerge naeratus, silmitses ta tähelepanelikult noormeest, kui siis enda pilgu Charlie silmadesse viis.
|
|