|
Post by Andie Davies on Mar 28, 2010 19:34:34 GMT 3
Andie oli jõudnud juba mõttesse jääda, kuid tuli sellest siiski välja. "Ee, 2009 aasta oma" vastas ta siis hetke pärast.
|
|
|
Post by Kamlyn de NyMolfin on Mar 28, 2010 21:15:09 GMT 3
Kamlyn naeratas. "Mul on see sama," vastas ta ja libistas sõrmedega üle keelte. Ta vaikis ja lasi muusikal ennast kaasa kiskuda. Kui lugu lõppes köhatas ta kergelt ja mõtles mida öelda. "Tead, ma pean praegu minema, kuid lähme mõni päev luudadega sõitma, või midagi?" pakkus noormees välja ja tõusis vaevaliselt püsti. Seal kivise põranda peal olid ta jalad ära surnud. Kamlyn toetas ennast bassi peale, ise samal ajal tüdruku poole vaadates ja luid-konte välja sirutades. Poiss ulatas ka tüdrukule käe, et ta püsti aidata.
|
|
|
Post by Andie Davies on Mar 28, 2010 21:35:19 GMT 3
Andie muigas endamisi. "Ee, miks ka mitte" lausus ta siis luudadega sõitma minemise peale. Andie võttis vastu Kamlyni käe ning aitas end siis püsti. "Aga jah, ma pean ka minema ja mõned koolitükid ära tegema" lausus Andie kulme kortsutades, kui siis õpikud enda käes vaatas.
|
|
|
Post by Kamlyn de NyMolfin on Mar 29, 2010 16:28:15 GMT 3
"No aga teeme siis nii," vastas Kamlyn ja lasi lõpuks tüdruku käest lahti. Ta hakkas selg ees Gryffindori puhketoa poole minema, ise tüdruku poole vaadates.Ta ütles Paksule Naisele parooli ja jäi puhketoa avatud ukse ette seisma.
|
|
|
Post by Andie Davies on Mar 29, 2010 17:06:11 GMT 3
Andie noogutas ning liikus ka ise gryffindori puhketoa poole. Kui Kamlyn ukse avas, prefekt vaid noogutas ning astus sisse. Otsejoones suundus ta tüdrukute magamistuppa, kus ta enda voodi peale istus ning mingi õpiku avas.
|
|