|
Post by Hayley Hemingway on Mar 30, 2010 22:30:19 GMT 3
Kell oli alles üsnagi hommikus, oli laupäevane päev, tunde ei olnud, ilm oli väga soe ning päike super mõnust. Hayley oli selga pannud väga mini musta puhvis seeliku, üle põlvede mustad sukad, mille ülemine äär oli pitsiline, peal oli tal väga avara dekolteega valge top, peal mingid jaapnaikeelsed kirjutised. Juuksed olid tal kõrges hobusesabas ning täna oli ta juustesse lisanud ka kaks roosat salku. Ühesõnaga nägi ta välja üsnagi hoor. Ilus hoor. Enda arust siiski mitte. Nüüd võttis ta istet tribüüni kõige kõrgemal istmel ning keeras näo päikese poole, sulgedes silmad.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 30, 2010 22:32:56 GMT 3
Aste allpool, end vaikselt sisse sättinud Freddy vaatles neidu omaette, kui too oli silmad sulgenud . Nüüd võis olla kuulda ainult noormehe hingamist, mis ta muigega samakiirelt muutus . Frederick oli end aste allpool istuma sättinud, näoga Hayley suunas .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 30, 2010 22:45:44 GMT 3
Kõik teavad seda tunnet, kui neile tundub, et keegi jägib neid. Sellepärast avaski Hayley mõne aja möödudes enda silmad ja lasi pea alla ning ta vaatas otsa kutile, keda ta oli kohanud kupees. Tüdruk oli nii šhokeeritud, et ei suutnud sõnagi lausuda. Poiss võis nii altpoolt vaadates tema seeliku alla näha. Mitte, et Hayley kardaks aga ta ei saanud liiga litsakat muljet ka jätta. Kiiresti surus ta kätega seeliku allapoole.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 30, 2010 22:48:20 GMT 3
Taibanud, et tüdruk ta avastas muigas Fred, kui too aga oma seelikut allapoole tõmbas pahvatas Fred naerma . End Hayley kõrvale istuma sättinud suunas ta pilgu taevasse, kui kätega end tahapoole kallutas . ''Mind ei huvita, mis sul seal all on . Ma mõtlesin niisama rääkida, kui sa muidugi kisama ei pista, nagu rongis .'' Sõnas ta vaikselt, kui lõpuks oma silmad avas, mis vahepeal kinni olid läinud, ning tuimalt taevast edasi vaatles .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 30, 2010 22:56:07 GMT 3
"Kas sa oled gey?," küsis Hayley ja kirus siis ennast. Alati pidi ta midagi totakat ütlema. Aga millist poissi siis ei huvitanud?! Ainult geysi mitte. "Jah, vabandust tolle korra pärast, ma lihtsalt kaotasin enesevalitsuse. Ja mul ei ole midagi rääkimise vastu." Tüdruk oli nüüd enda suured pruunid silmad poisile viinud ja seiras teda huviga.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 30, 2010 23:16:47 GMT 3
''Kust sa küll teadsid mu suurt saladust ?'' Küsis noormees eriti peenikest häält tehes, ning käsi kokku pannes, kui samalajal jala üle teise tõstis . Seejärel naerma pahvatanud vajus ta nägu, ning kehahoiak tagasi selliseks, nagu ta tavaliselt oli . ''Miks sa arvad, et ma gey olen ?'' Küsis ta nüüd kiirelt, kui silmad neiule lõi .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 30, 2010 23:25:36 GMT 3
Hayley muigas, see oli üpris naljakas, kui hetero üritas geylt käituda. Ta vähemalt uskus, et poissi on hetero. Iial ei võinud teada, kui palju kapihomosi seal koos oli. Ta vaatas poisile otsa ja lausus siis: "no, kõik üritavad alati tüdrukutele püksi saada ja vahivad igal võimalusel. Sa ütlesid, et sa ei taha seda teha ja siis ma eeldasin, et sulle meeldivad mehed." Ta oleks ka peaagu ise enda mõttekäigu peale naerma hakanud.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 31, 2010 5:14:51 GMT 3
''Meeldiv .'' Sõnas ta kiirelt, kui oma silmad tuimalt tagasi taevasse lõi . Igakord, kui Fred midagi ütles liikusid ta silmad kaas vestlejale, ning see oli temameelest jube kahtlane, sest ta oli seda ise tähele hakanud panema . ''Aga vot ega ikka ei ole küll, mulle meeldivad rohkem sigadused, kui tüdrukud .'' Sõnas ta seejärel, ning avastas alles öeldu lõpus, et on jälle ninaga Hayley poole . ''Frederick muidu, kui sa ei teadnud .'' Sõnas ta kiirelt, ning suunas oma pilgu seejärel taevasse .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 31, 2010 13:45:47 GMT 3
"Hea teada, et ka teistmoodi kutte leidub," lausus Hayley sõbralikult, silmitsedes ikka ainiti poissi. Tema ei leidnud selles midagi imeliku, kui ta enda vestluskaaslast vaatas. Muidugi uskus ta, et tegelikult oleks Fred ka võimalikul juhul tüdrukutega koos, kuid kõik poisid ei olnud lihtsalt pealetükkivad, pigem lahedad ja siiramad. "Hayley," tutvustas tüdruk viimaks ka ennast. Oli imelik rääkida Slythernlasega, kuid ta surus imeliku tunde alla. Eelarvamusi ei tohtinud olla, kuigi paratamatult tal need tihti olid.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 31, 2010 14:02:38 GMT 3
Kiirelt silmad Hayleyle viinud, jälgis ta teda veidi aega . ''Siis oled sa väheste minu maja omadega suhelnud, kui üldse oled .'' Lausus ta seejärel kindlalt, ning muigas taaskord, siiski aimas ta, et Hayley jätab midagi ütlematta, kuid see ei pruukinud ju tõsi olla .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 31, 2010 15:25:05 GMT 3
"Ma ei suhtle Slythernlastega ja ma arvan, et sa tead väga hästi MIKS," lausus tüdruk siis tõsiselt. "Noh, väljaarvatud sina, sest me ju suhtleme hetkel. Või mis?!" Nüüd Hayley isegi muigas veidike. See oli täiesti ime, et Frediga rääkis ta kuidagi nii vabalt.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 31, 2010 16:11:12 GMT 3
''Täpselt, hetkel .'' Sõnas ta mokaotsast, kui oma silmad taevasse lõi, ning seejärel silmad sulges . Käed rinnale risti asetanud ohkas ta vaikselt .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 31, 2010 16:15:30 GMT 3
"Miks sa minuga üldse räägid?," tahtis Hayley nüüd teada. Nüüd hakkas ta juba kahtlustama, et seal peab mingi tagamõte olema. Äkki olid seal kuskil ka teised Slythid või midagi sellist.
|
|
|
Post by Frederick Thompson on Mar 31, 2010 20:46:26 GMT 3
''No ma võin vait ka olla .'' Lausus ta kiirelt, ning hingas seejärel sügavalt sisse . Käsi paremini risti asetanud avas ta oma silmad, ning jäi mõtlikult taevast vaatlema .
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 31, 2010 22:19:53 GMT 3
"See on sinu otsus, kas sa oled vait või ei ole," lausus tüdruk nüüd, viies pilgu lihtsalt enda ette ja vaadates kaugusesse, sest Fred oli üldse enda silmad sulgenud. "Aga mida ma silmas pidasin oli see, et miks sa minuga räägid. Ma olen Gryffindorist ja sina Slytherinist. See on väga tavatu." Hayley jaoks oli see tõesti ime.
|
|