|
Kupee1.
Mar 27, 2010 14:44:50 GMT 3
Post by Andie Davies on Mar 27, 2010 14:44:50 GMT 3
Andie oli emaga juba kodus hüvasti jätnud. Too ei saanud kaasa tulla, sest Andie noorim õde oli haigeks jäänud ning ema ei tahtnud temaga välja minna. Nüüd oli Andie juba sigatüüka expressi juurde jõudnud. Neidis vaatas rongi ning muigas endamisi, kui siis järgmine hetk rongi peale astus. Neidis sisenes kohe esimesse kupeesse, mis tühi oli. Ta tõstis oma kohvri ülesse resti peale ning istus siis. Andie sättis oma heleblonde juukseid, mis lahtisena tema seljale valgusid. Ta jäi aknast välja vaatama.
|
|
|
Kupee1.
Mar 27, 2010 15:58:39 GMT 3
Post by Samara Soul on Mar 27, 2010 15:58:39 GMT 3
Ka Samara oli juba kodus enda perekonnaga hüvasti jätnud. Ta lihtsalt ei saanud aru, miks oleks pidanud tema perekond Rumeeniast Inglismaale tulema ainult sellepärast, et oma seitsmeteistaastat tütart rongile saata. Sam ei olnud mingi titt.
Nüüd astuski ta rongi, vedades enda järel meeletult rasket reiskohvrit. Teise käe vangus oli tal must koheva kasukaga kass, kes tigedalt turtsus. "Ole nüüd, Manson. Käitu viisalalt," keelitas ta enda kassi, kui mööda rongi vahekäiku edasi kõndis. Ta piilus ustest sisse, kuid kui üks slytherinlane ta läbi sõimas, tahtis Samara juba ruttu kupeed leida. Viimaks leidiski ta ühe kupee, kus istus ainult üks tüdruk. Ta teadis, kes ta oli! Selle aasta prefekt. Samara oli juba siis pähe õppinud kõik näod ja tiitlid, kui ta teada sai, et ta koolivanemaks valitud oli.
"Tere, ma loodan, et võin siia istuda," sõnas Sam sõbralikult, kui oli kupeesse sisse astunud ning ukse enda järel kinni lükanud. Ta lükkas kuhvri akna alla nurka ning võttis tüdruku vastas pingil istet. Manson keeras end ringi ning jäi Samara sülle lamama, pilk prefektil. "Ma olen Samara, Gryffindori koolivanem," tutvustas ta end tüdrukule. Kaua ta seda enam teha ei saanud, sest viimane aasta oli käsil.
|
|
|
Kupee1.
Mar 27, 2010 16:31:40 GMT 3
Post by Andie Davies on Mar 27, 2010 16:31:40 GMT 3
Andie vaatas koheselt ukse poole, kui see avanes. Kuigi too tutvustas end, teadis neidis täpselt, kes ta on. Nende maja koolivanem. "Andie, Gryffindori prefekt" tutvustas ka Andie siis end ning muigas sõbralikult. "Seltskonna vastu mul tõesti midagi ei ole" teatas ta siis hetke pärast.
|
|
|
Kupee1.
Mar 27, 2010 20:09:29 GMT 3
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Mar 27, 2010 20:09:29 GMT 3
Jyrki jättis veel vennaga hüvasti ja astus siis rongi peale. Tema puhul oli ta vend tulnud teda saatma, aga Jussil oli nagunii olnud Londonisse asja ühesõnaga polnud see talle tüli tekitanud. Jyrki sammus koridoris, vaadates kupeede akendest sisse. Noormees ohkas kergelt ja avas siis ühe suvalise ukse, lootes, et seal siiski ruumi on. Ta vaatas sisse kupeesse, kus istusid juba kaks tütarlast. "Tere! Kas võib teiega ühineda?" küsis ta viisakalt. Noormehel oli kaasas spordikott, mis oli üle õla, kitarrikott, mis oli seljas, kassi reisikott, kus sees oli siis kass Sabbath ja ka ümmargune puur, millel oli kate peal ja milles oli öökull Sweeney.
|
|
|
Kupee1.
Mar 27, 2010 23:33:12 GMT 3
Post by Balthasar Kipling on Mar 27, 2010 23:33:12 GMT 3
Balthasar liikus enda asjadest pungil nahkkotiga mööda rongi ringi, otsides mõnd kupeed kuhu end mahutada. Ta koputas viisakalt ühe kupee aknale ja avas siis selle. "Kas tohib?" küsis ta.
|
|
|
Kupee1.
Mar 27, 2010 23:52:05 GMT 3
Post by Andie Davies on Mar 27, 2010 23:52:05 GMT 3
Andie vaatas nüüd ukse peale, kus kaks inimest sisseastumisluba ootasid. "Minugipoolest" vastas ta mõlemale ning muigas vaevumärgatavalt. Neidis sättis kergelt oma üht juuksesalku, mis tema näole ette oli tulnud. "Andie Davies, Gryffindori prefekt" teatas ta siis neile ning naeratas sõbralikult.
|
|
|
Kupee1.
Mar 27, 2010 23:59:59 GMT 3
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Mar 27, 2010 23:59:59 GMT 3
Jyrki vaatas korra teise noormehe poole ning viis siis pilgu neiule, kes neile loa andis. Ta astus kupeesse sisse ja tõstis oma spordikoti koos öökullipuuriga ülesse. Ta võttis istet tumedapäise neiuga samal pool, asetas Sabbath'i koti endale sülle ning naeratas kergelt. "Jyrki Bradley Sulonen, Hufflepuffi õpilane," tutvustas ta endki ja tegi koti pealt lahti. Siiam seal sees lamas rahulikult ja oli kerges unes.
|
|
|
Post by Balthasar Kipling on Mar 28, 2010 0:13:28 GMT 3
Balthasar muigas, astudes üle läve. "Balthasar," tutvustas ta endki, "Balthasar Kipling, 5. klass, Hufflepuffi prefekt." Ta pani enda asjad ära ja võttis siis istet. "Kooli ka ootate?" küsis ta mõne hetke pärast vaikuse lõhkumiseks.
|
|
|
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Mar 28, 2010 0:15:12 GMT 3
ot. Ma olen poiss -.-
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 28, 2010 0:18:31 GMT 3
Samara naeratas prefektile, paitades samal ajal kassi. Kui kupeeuks avanes, pööras tüdruk enda pilgu sinnani, kuid ei öelnud midagi. Selle asemel silmitses ta poissi, ise tundes, kuidas ärevus temas kasvab. Ta erines teistest ning see oli väga hea. Samuti ei jäänud talle märkamatuks kitarrikott. Muusik ka pealekauba?
Ta ei jõudnudki midagi öelda, sest juba peagi avanes uks teist korda ning järjekordne poiss tuli kupeesse. Ta silmitses nüüd teda ning tema kassi. Mansonile ta ilmselt ei meeldinud. Ronkmust nösuninaga Pärsia kass sisises ning pööras end ringi, jäädes viimaks nurrudes tüdruku süles magama. Samara armastas seda kiisut!
"Ma olen Samara, Gryffindori koolivanem," tutvustas ta viimaks ennast teistele, kes olid hiljem tulnud.
OT: IRV!! ;D
|
|
|
Post by Balthasar Kipling on Mar 28, 2010 0:28:11 GMT 3
OT: Vabandust. Muutsin natuke postitust.
|
|
|
Post by Jyrki Bradley Sulonen on Mar 28, 2010 0:32:01 GMT 3
ot. Võta endale kass ja kohe on sugu vahetunud.. No täpu küll
Jyrki silmitses korra sisistavat kassi, kes oli neiu süles, kelle nimeks oli Samara. Noormees viis oma pilgu korra kassi omanikule ja siis ka teistele, peatudes majakaaslasel, kes oli küsimuse esitanud. "Mõneti ikka, aga samas on ka tunne, et vaheaeg oleks võinud pikem olla," vastas ta muiates.
|
|
|
Post by Samara Soul on Mar 28, 2010 0:37:08 GMT 3
Kuuldes prefekti küsimust, noogutas Samra õhinal. "Ma ootasin küll kooli. Võiks selle pinginühkimise ära lõpetada, kuigi... Suvi oleks tõesti võinud veidi pikem olla," nõustus koolivanem, pöörates hetkeks enda pilgu tagasi soomlasele, muiates endamisi, kui teda huviga vaatlema jäi.
|
|
|
Post by Hayley Hemingway on Mar 28, 2010 1:09:38 GMT 3
Hayley virutas Henryle vastu õlga ja naeris siis. Nad olid just millestki rääkinud. Tüdruk viskas nüüd suitsu minema ja pöördus siis, et nüüd juba enda venda kallistada. Henry soovis õele head teed ja kooliaastat, teeskles et nutab ning hüppas siis enda vanasse ford kabrioletti ja kihutas ära. Tüdruk läks aga enda kohvritega platvormile 9 ja kolmveerand, et ekspressi peale minna.
Viimaks oli ta kohvrid rongi tarinud, neid oli tal kaks ning Ceroni puuri ka vahekäiku toonud. Ta tõmbas lahti kupee, kus oli sees märganud Samarat. "Tere," lausus ta, lükates enda kohvrid ka kupeesse, mis oli niigi rahvast täis juba. Ta ei teinud seda märkama. Enda lühikese musta teksaseelikuga oli tal üsna raske nii kohvreid ära paigutada, et tema perset näha ei oleks. Viimaks sai see siiski tehtud ja ta mahutas ennast Samara ja ei tea kelle vahele istuma. "Mina olen Hayley Hemingway," tutvustas ta ennast nüüd kõigile, vaadates korraks igaleühele otsa.
|
|
|
Post by Andie Davies on Mar 28, 2010 1:16:25 GMT 3
Andie muigas endamisi ning tervitas Hayleyt. Hetke pärast viis ta pilgu aknast välja, vaadates, kuidas esimese klassi õpilased oma vanemaid kallistavad.
|
|