|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 14:54:10 GMT 3
Anett läks järve äärde ta vaatas seal läheduses asuvaid puid.Ta oli otsustanud endale mõnusa koha istumiseks otsida .Kui ta oli endale sobiva puu leidnud istus ta selle alla ja hakkas unistama . Igasugustest asjadest.Näiteks sellest mis ta teeks kui ta oskaks lennata . Aga see oli jabur mõte kinnitas ta endale. Inimestel ei ole tiibu.Nad saavad ainult luudadega lennata .Niisiis otsis ta endale teise unistamiseks sobiva teema. Talle meeldisid lilled. Ta hakkas mõttes endale perfektset lille kujundama.Aga tema mõtteid segas... loomulikult oli see Anna-Taylor. Tema parim sõber.
|
|
|
Post by Anna-Taylor Hunt on Jan 9, 2011 15:35:50 GMT 3
"Anett!! Mul on iiiiiigaaaaav, lähme kuskile!" hüüdsin ma Anettile. Ta jälle unistas. Mis käis nii närvidele, sest tavaliselt ta ei teinud minust väljagi. "Siin on nii imelik..ja rahulik, kuidas sa saad siin olla," ütlesin, ning raputasin pead.
|
|
|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 15:46:14 GMT 3
Teadsin et talle ei meeldi siin . Niisiis nõustusin temaga ja läksime lendluudpalli väljakule. *Mis teeksime?* küsisin Annalt. Ma kutsun teda nii.
|
|
|
Post by Anna-Taylor Hunt on Jan 9, 2011 16:08:30 GMT 3
"Ma ei tea," vastasin õlgu kehitades Anettile. Siis tuli mulle pähe üks mõte. Naeratasin Nettule - Anetti hüüdnimi - kavalalt ja ütlesin "Hakkaks lendluudpalli mängima?" See oli hull mõte - tüdrukud, kes polnud võistkonnas, ei tohtinudki eriti lendluudpalli seal väljakul mängida.
|
|
|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 16:15:49 GMT 3
Äkki me ei tohi üldse lennatagi? . Ma ise väga ei uskunud, et me isegi luudadega üles saame.Me olime ju esimene klass. Äkki peaks ikka koolivanemalt või mõnelt õpetajalt küsima?. Mõtlesin, et ei tahaks endale ja Annale ka jamasi kaela tõmmata
|
|
|
Post by Anna-Taylor Hunt on Jan 9, 2011 16:18:22 GMT 3
Nägin, et Anett kahtles, kas minna luudadega sõitma, või mitte. "Comeon, proovime!" hüüdsin, ning tõmbasin teda käest. Ta oligi selline reeglitest kinni hoidev tüdruk.
|
|
|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 16:28:01 GMT 3
*Kle äkki peaks ikka küsima ka ?! *Vaatasin teda Me-tõmbame-endale-jamad-kaela pilguga otsa. See oleks kohutav. Samahea kui minna keelatud metsa koos pr.Norrisega . Aga pr. Norris ei räägi. Tõmbasin enda käe vabaks ja jooksin üle platsi.
|
|
|
Post by Anna-Taylor Hunt on Jan 9, 2011 16:30:26 GMT 3
"Kuule, ma esitan sulle valiku!" hüüdsin talle järele joostes. Ta on ikka niiii.. agh. "Kas lähme luudadega lendama, või lähme keelatud metsa!" ütlesin talle. Ta pööras ümber. Naeratasin talle deemonlikult.
|
|
|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 16:34:55 GMT 3
Tead me läheme hoopis... mai tea kuhu. Äkki otsiks koolivanema seekord jooksin ma kiiresti tagasi eelmisesse seismis kohta ja naeratasin talle oma säravvalget naeratust. Teadsin, et ta vihkas jooksmist ja ta läheb marru .
|
|
|
Post by Anna-Taylor Hunt on Jan 9, 2011 16:35:33 GMT 3
Ta jooksis mu eest ära! Eiiii! Ma vihkan jooksmist -.- Vaatasin talle tüdinud vihase ilmega tagant järele. "Tahad, et lähen üksi keelatud metsa?!" hüüdsin talle.
|
|
|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 16:39:54 GMT 3
*Sa läksid hulluks? * küsisin ma . Ta peab reegleid lugema ! ma jooksin kähku luuakuuri juurde võtsin kaks luuda. Ütlesin Annale, et ta ootaks. Jooksin kähku kooli poole ... agh mitte ühtegi koolivanemat pole näha . ma seletan kõik ära. Ma loodan, et mind välja ei visata . ma jooksin kähku Anna juurde. Hingeldasin veidi ja ütlesin *Siin su luud ongi või õigemini kooli luud, aga täna me ei mängi!* Ma tegelikult armastan jooksmist. See on nii lahe. Ma istusin luua selga.
|
|
|
Post by Anna-Taylor Hunt on Jan 9, 2011 16:40:43 GMT 3
Anett viskas mulle luua. Naeratasin talle suurelt. Ma enne olin õppinud luuaga sõitmist, nii et ma teadsin, kuidas sõita. Istusin luua peale ning tõukasin ennast maa pealt lahti. Esimese korraga õnnestus. "Näed, see pole ju nii hull.." ütlesin Nettule ning naersin - ma isegi ei tea mille pärast ma naersin.
|
|
|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 16:42:10 GMT 3
*Hull naljakas!* sarkasm mu hääles oli märgatav. proovisin ka . Istusin luua peale ning tõukasin ennast maa pealt lahti. Esimese korraga õnnestus. *Seni ei ole jah hull kuni sa alla ei potsata.* Aga mulle meeldis. *Nii lahe on.* hõikasin Annale. Ma hakkasin ka naerma. Liikusin aina kõrgemale ja vaatasin keelatud metsa poole mai tea miks . Ja järsku käis mingi sähvatus . Ei usu, et äike see on . Vaatasin sinna poole kust sähvatus tuli. See oli kõigest vares rahustasin end . Vaatasin Anna poole. Tal läks päris hästi ma liikusin tema poole. Suhtkiiresti see oli nii mõnus kuidas tuul mu juukseid sasis. Viimasel hetkel pöörasin luuaotsa üles. Anna tuli mulle kiiruga vastu ja kui ma poleks luuanina üleskeeranud oleks me kokku põrganud. Vedas.
|
|
|
Post by Anna-Taylor Hunt on Jan 9, 2011 16:42:56 GMT 3
"Pagan küll, vedas," ütlesin Nettule, ise samal ajal sügavalt välja hingates. Ta nägi mu näol hullu jahmatust ning hakkas kõva häälega naerma. Vaatasin talle 'mis-siin-nii-naljakat-on' pilguga otsa. Ta kehitas õlgu, ning naeris edasi. Järsku nägin tema selja taga olevas keelatud metsas heledat sähvatust ning karjusin "Kas sa nägid seda?!"
|
|
|
Post by Anett Evans on Jan 9, 2011 16:43:49 GMT 3
Anett pööras kähku ringi ja nägi jälle sähvatust. *Kas sa mõtled sähvatust?* küsisin ma juba rohkrm hirmunud häälega. *Ma ütlesin sulle, et peab luba küsima !Nägid mis nüüd sai ? * Me laskusime kähku maapinnale ja jooksime tribüünidele . ma ütlesin *Lumos !* mu võlekepi otsa tuli valgus. Õues läks järsku pimedaks.
|
|