|
Post by Iris Solana on Apr 17, 2010 16:36:09 GMT 3
Iris astus jäätisekohviku uksest sisse, näol lõbus naeratus. Neidis lasi pilgul kiiresti üle kohviku ekselda. Nähes ühte neljast vaba lauda, kiirustas ta kiiresti selleni ja viskas suure käekoti toolile. Neidis avas oma musta poolmantli nööbid ja riputas selle varna. Nüüd oli näha ilmekena virsikuvärvi poolvarrukatega sviiter, mille kaelusest paistis välja valge triiksärgi krae. Kampsik sobis väga hästi liibuvate, musta värvi teksadega. Iris kõndis pikkade saabaste umbes paaritolliste kontsade klõbinal letini ja tellis omale tavalise šokolaadijäätise, millega ta tagasi lauani kõndis ja seda aeglaselt sööma hakkas. Kevin oli juba viis minutit hilinenud.
|
|
|
Post by Kevin M. Damon on Apr 17, 2010 16:44:22 GMT 3
Matt sisenes jäätisekohvikusse. Ta viis kiire pilgu üle kohviku ja silmas peaaegu kohe Iris't, kellel oli suu kõrvuni. Noormees otsustas enne leti juures ära käia ja siis Iris'e juurde minna. Kevin tellis omale vanillijäätise, maksis selle eest ja suundus siis tütarlapse juurde. "Terekest kah," tervitas Matt Iris't, asetas jäätise lauale ja potsatas siis vabale toolile istuma.
|
|
|
Post by Iris Solana on Apr 17, 2010 16:52:32 GMT 3
Iris mõõtis Matti pika pilguga. "Hei," tervitas ta poissi vastu, olles pooleldi ametis jäätise suhu kühveldamisega. "Kuidas läheb?" küsis neidis ja kõõritas teda oma viltuse tuka alt, mis pidevalt kippus silmile vajuma. Tütarlaps lükkas tuka käega eemale ning kinnitas selle liblikaga juukselõksuga paremale küljele. 'Palju parem,' mõtles ta naeratades ning pistis järjekordse lusikatäie jäätist suhu.
|
|
|
Post by Kevin M. Damon on Apr 17, 2010 17:00:48 GMT 3
"Mul läheb..." sõnas Kevin ja pistis omale lusikatäie jäätist suhu: "Hästi." Noormees pistis veel ühe lusikatäie jäätist suhu ja lausus siis hapult: "Kurat, see kraam siin on ju külm." Kevin lükkas silmile vajunud tuka eest ära. See on see asi, kui omale emo-soengu muretsed. Seejärel viis ta pilgu Iris'ele. "Kuidas sul omal läheb?" küsis ta, ise vastust ette aimates.
|
|
|
Post by Iris Solana on Apr 17, 2010 17:11:18 GMT 3
Iris muigas, kuuldes Kevini märkust jäätise kohta. "Noh, tahad ausalt teada?" küsis tütarlaps ja ta näolt kadus naeratus täielikult. Neidis suunas oma rohelised silmad jäätisele ja hoidis neid seal, poisile kordagi otsa vaatamata. "Halvasti läheb. Rohkem kui halvasti tegelikult vist," pobises neiu samalajal lusikaga jäätises ringi sorkides.
|
|
|
Post by Kevin M. Damon on Apr 17, 2010 17:19:06 GMT 3
'Kurat, mööda panin, ei lähegi hästi' mõtles Kevin. Järjekordne lusikatäis jäätist kadus noormehe lõugade vahele. "Halvasti? Miks?" küsis Matt: "Sinu puhul pole see minu teada võimalik." Ta pilk püsis tütarlapsel, kes omakorda vaatas jäätisega tõtt.
|
|
|
Post by Iris Solana on Apr 17, 2010 17:30:20 GMT 3
"Noooooooh," venitas neidis aeglaselt, andes sellega justkui väikse sõna 'noh' dramaatilisust edasi. "Sa tead ju mu vanemaid.. nad lähevad vahest pisut käest ära," rääkis Iris, peatus hetkeks, et kohe jälle jätkata:"Ühesõnaga, kehtestas emps uued reeglid, et vaheaegadel ma pean vähemalt pool aega kodus püsima.. Kujutad sa ette, POOL AEGA?!" Iris turtsatas pahaselt, vaatas Kevinile silma ja ütles aeglaselt, iga sõna rõhutades:"Ma. Pidin. Euroopasse. Reisima. Minema. Järgmisel. Vaheajal." Neiu viskas lusika pahaselt jäätisekaussi, toetas pea kätele ja pobises:"Ühesõnaga, olen ma täielikult masendunud."
|
|
|
Post by Kevin M. Damon on Apr 17, 2010 17:42:11 GMT 3
"Oh sa vaesekene," lausus Kevin kaastundlikult, huulil muie. Tema vaheaegadele õnneks piire peale ei pandud. "Kellega sa pidid sinna minema?" küsis noormees: "Minu teada ei tohi üldsegi 14-aastased tüdrukud üksinda Euroopasse ringi tuiama minna." Matt viis pilgu jäätisekausile ja kühveldas omale paar lusikatäit jäätist suhu.
|
|
|
Post by Iris Solana on Apr 17, 2010 17:53:31 GMT 3
Tütarlaps vidutas silmi, kui nägi, et Kevini huultel mängleb sõbralik muie. "Muidugi oleks ma mõned 20 või 21 aastased täiskasvanud kaasa võtnud," pööritas neidis silmi. "Eva, Kirsten, Miixu, Martin ja Kristjan ning mina," loetles Iris nimesid, kellega ta pidi reisule minema, kui emps ta plaanid lörri ajas. "Kirsten on 20 ja Kristjan 21, nemad oleksid nagu meie hooldajad," seletas neidis ja tema näolegi eksles naeratus, mis kadus kohe, kui meenus, et Euroopas ringirändamisel on kriips peal. Punane kriips lausa.
|
|
|
Post by Kevin M. Damon on Apr 17, 2010 17:59:34 GMT 3
"Mnjah," sõnas Matt: "Mina ei oska sind aidata. Äkki Kristjan või kes iganes ta oli varastab su inimröövi käigus ära ja siis te saate reisima minna?" Noormees viis pilgu Iris'e jäätisele. "Su jäätis sulab ära," mainis Kevin ja vahetas kausid ära. Vahelduseks võiks ju šokolaadijäätist ka süüa.
|
|
|
Post by Iris Solana on Apr 17, 2010 18:05:42 GMT 3
Iris mõtles hetkeks Kevini plaani üle järele. "Kuule, see on pagana hea mõte ju!" hüüatas ta siis, patsutades hetkeks poisi kätt. Kuna see tegevus oli veidike imelik, lõpetas ta selle peaaegu kohe, vabandav nägu peas. Nähes kuidas poiss tema jäätis mugima hakkab, võttis ta tema omast mõned ampsud ja pidi vastumeelselt tõdema:"Hei, sinu jäätis on palju parem ju!"
|
|
|
Post by Kevin M. Damon on Apr 18, 2010 13:08:42 GMT 3
Kevin muigas, kui Iris ta plaani kiitma hakkas. "Ma olen alati teadnud, et ma geenius olen," sõnas noormees, viies korraks pilgu Iris'e käele, mis tema oma patsutas. Okei. Matt hakkas tütarlapse jäätist laastama. "Ega sinu jäätis ka eriti minu omale alla jää," mainis ta. Noormehe pilk liikus korraks üle kohviku. Sellisel kellaajal siin eriti rahvast ei käinud.
|
|
|
Post by Iris Solana on Apr 18, 2010 13:51:49 GMT 3
"Jeaaaaah," venitas Iris ja ütles siis sarkastilisusest nõretava häälega:"Mul on suur au istuda Kevin Matt Damoni kõrval - vabandust, vastas - , kes on tulevane Albert Einstein." Neidis vaatas mõtlikul pilgul poisi sulavat vaniljejäätist. Järjekorde lusikatäis leidis Irise juhtimisel tee tütarlapse suhu. "Mmmmm, kui hea," mõmises ta, endal suu jäätist täis. Siis viis ta jutu jäätiselt ja geeniustelt teistele radadele. "Mulle meeldib su soeng.. väike vastik emopoiss," lausus neiu naeratades ja kummardus üle laua, poisis soengut sasima.
|
|
|
Post by Kevin M. Damon on Apr 19, 2010 19:46:59 GMT 3
"Ega su enda soeng eriti vähem emolik pole," nöökas poiss vastu. "Muide, kui sa seda kaua sasid, siis varsti see vist sulle enam nii väga ei meeldi," lisas Kevin hoiatavalt ja naeratas Iris'ele. Noormees kühveldas omale paar lusikatäit jäätist suhu ja viis siis pilgu tagasi Iris'ele.
|
|
|
Post by Iris Solana on Apr 19, 2010 19:56:53 GMT 3
Iris võttis sõrmed poisi juustest ära, nõjatudes jälle seljaga vastu seljatuge. "Aitäh komplimendi eest," ütles ta mõne hetke pärast ja viskas neidis juuksed seljale. "Aga, Kevvü, mis me tegema hakkame nüüd?" küsis tütarlaps pannes samalajal poisile uue hüüdnime. Iris mängis lusikaga juba väga sulanud jäätises.
|
|